PYLOS NEWS MESSINIA

Οι βουλευτές πληρώθηκαν για τον Ιανουάριο και νωρίς - νωρίς…

Αν ανησυχούσατε τι θα κάνουν οι βουλευτές μας που τώρα με τις εκλογές βγήκαν πρόωρα στην… ανεργία, σας πληροφορούμε ότι η αποζημίωσή τους για τον μήνα Ιανουάριο καταβλήθηκε κανονικότατα, ήδη από τις 23 του μήνα Δεκέμβρη.
Η ανταμοιβή των βουλευτών, που φθάνει στα 2,1 εκατ. ευρώ, προκαταβάλλεται, όπως σε όλους τους εργαζομένους του Δημοσίου. Τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει σε αυτό. Κάθε βουλευτής μας λαμβάνει 5.500 ευρώ μηνιαίως, και η πίστωση γίνεται στις 27-30 κάθε μήνα. Εξάλλου, με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι βουλευτές θεωρούνται ενεργοί έως τον σχηματισμό της νέας Βουλής. Πού αλλού στον κόσμο συμβαίνει αυτό;
Τον Δεκέμβρη του 2014, οι αμοιβές πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους ήδη από τις 23-24 Δεκέμβρη.
Τι έγινε στις 23 Δεκέμβρη; Είχαμε τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία και έδειξε ότι ο στόχος των 180 ψήφων ήταν ανέφικτος και ότι θα πηγαίναμε στις πρόωρες. Όσο καλόπιστοι πολίτες και να είμαστε, εκείνη την ημέρα ή το πολύ την επομένη, οι βουλευτές πληρώθηκαν τον μήνα Ιανουάριο κανονικότατα. Η Βουλή επισήμως διαλύθηκε στις 31 του Δεκέμβρη και όλα έως εκείνη την ημέρα ήταν τακτοποιημένα.
Σημειωτέον ότι οι βουλευτές μας για τον μήνα Ιανουάριο θα απολαύσουν όλες τις παροχές που δικαιούνται για τις μετακινήσεις τους και για την επικοινωνία τους. Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι εκλογές είναι στις 25 Ιανουαρίου, επομένως, για όλους όσοι επανεκλεγούν, δεν θα τους έχει λείψει ούτε ένας μισθός…
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου