PYLOS NEWS MESSINIA

Έρχεται ο Σαμαράς στη Μεσσηνία Μ. Πέμπτη και αναμένονται “πολιτικές” λύσεις και “συνωστισμός” πιστών της …πολιτικής!

samaras epitafiosΜε­γά­λη Πέμ­πτη και Με­γά­λη Πα­ρα­σκευ­ή ο Πρω­θυ­πουρ­γός Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς θα εί­ναι στη Μεσ­ση­νί­α.Για μια α­κό­μη φο­ρά, Με­γά­λη Ε­βδο­μά­δα θα ε­πι­σκε­φθεί την Κα­λα­μά­τα ο Πρω­θυ­πουρ­γός, ε­νώ σύμ­φω­να με την “πα­ρά­δο­ση” θα εί­ναι δί­πλα στους ψάλ­τες προ­κει­μέ­νου να ψάλ­λει μα­ζί τους!Δεν εί­ναι α­κό­μη βέ­βαι­ο αν το βρά­δυ της Μ. Πα­ρα­σκευ­ής θα εί­ναι στην εκ­κλη­σί­α της Πύ­λου ή στην Υ­πα­παν­τή.Η ε­πί­σκε­ψη του κ. Σα­μα­ρά στην …ε­κλο­γι­κή του Πε­ρι­φέ­ρεια, έ­χει ι­δι­αί­τε­ρη ση­μα­σί­α ε­φέ­τος, α­φού εί­ναι “δι­πλή” προ­ε­κλο­γι­κή πε­ρί­ο­δος. Τό­σο για τις Δη­μο­τι­κές και Πε­ρι­φε­ρεια­κές, ό­σο και για τις Ευ­ρω­ε­κλο­γές!
Ό­πως κά­θε φο­ρά που έρ­χε­ται ο Πρω­θυ­πουρ­γός στη Μεσ­ση­νί­α, αρ­χί­ζουν οι “προ­βλη­μα­τι­κοί” Δή­μαρ­χοι να ζη­τούν συμ­πα­ρά­στα­ση και …πα­ρη­γο­ριά!Ε­φέ­τος τα πρω­τεί­α θα έ­χει ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, ο ο­ποί­ος αν­τι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­μα­τα α­πό τους λε­γό­με­νους “Σα­μα­ρι­κούς” τους ο­ποί­ους εί­χε στα… α­ζή­τη­τα τα τρί­α τε­λευ­ταί­α χρό­νια.Ε­πί­σης ό­πως πάν­τα, θα τον έ­χει α­πό… κον­τά ο Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας, ο ο­ποί­ος έ­χει δεί­ξει την “προ­τί­μη­σή” του στον υ­πο­ψή­φιο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Γιά­ννη Μα­νώ­λη. Ό­πως άλ­λω­στε και ο ε­πι­λα­χών Βου­λευ­τής της Ν. Δ Μίλ­τος Χρυ­σο­μάλ­λης.Έ­να α­κό­μη ζή­τη­μα που πρέ­πει να έ­χει δι­ευ­θε­τη­θεί μέ­χρι την Μ. Τε­τάρ­τη εί­ναι η ε­πι­λο­γή του Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη στον συν­δυα­σμό του Πέ­τρου Τα­τού­λη.Ό­λα δεί­χνουν πως ε­πι­κρα­τέ­στε­ρη εί­ναι η Ε­λέ­νη Α­λει­φέ­ρη, α­φού τό­σο οι …προ­τά­σεις για τους Δημ. Πτω­χό και Δημ. Κού­κη δεν …καρ­πο­φό­ρη­σαν!Έ­τσι με τον ερ­χο­μό του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά στη Μεσ­ση­νί­α, α­να­μέ­νον­ται και πο­λι­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις και “συ­νω­στι­σμός”…πι­στών του πο­λι­τι­κού προ­σω­πι­κού!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου