PYLOS NEWS MESSINIA

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ..

iatreioΕ­πι­στο­λή προς τον δι­οι­κη­τή του Νο­σο­κο­μεί­ου Μεσ­ση­νί­ας Γι­ώρ­γιο Μπέ­ζο α­πέ­στει­λε ο δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος σχε­τι­κά με το θέ­μα που δη­μι­ουρ­γή­θη­κε με την λει­τουρ­γί­α του πε­ρι­φε­ρεια­κού ι­α­τρεί­ου Λογ­γά.
Την ε­πι­στο­λή την έ­στει­λε ο κ. Α­να­στα­σό­που­λος για­τί ο υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Γι­ώρ­γος Τσώ­νης, ε­πι­σκέ­φθη­κε το δι­οι­κη­τή του Νο­σο­κο­μεί­ου κ. Μπέ­ζο, στο γρα­φεί­ο του και του έ­θε­σε το θέ­μα του κλει­σί­μα­τος του Κέν­τρου Ε­φη­με­ρί­ας Λογ­γά, το τε­λευ­ταί­ο 9μηνο, με­τα­φέ­ρον­τας τη δυ­σα­ρέ­σκεια των κα­τοί­κων της πε­ρι­ο­χής γι’ αυ­τήν την κα­τά­στα­ση, κα­θι­στών­τας, πα­ράλ­λη­λα, ε­πι­τα­κτι­κή α­νάγ­κη της ά­με­σης ε­πα­να­λει­τουρ­γί­ας του.
Στην α­πάν­τη­σή του ο κ. Μπέ­ζος, ε­ξέ­φρα­σε τη λύ­πη του για την κα­τά­στα­ση, για την ο­ποί­α, ό­πως εί­πε στον κ. Τσώ­νη δεν εί­χε κα­μί­α σχε­τι­κή ε­νη­μέ­ρω­ση, δι­α­βε­βαι­ώ­νον­τάς τον ό­τι θα ε­πι­λη­φθεί του θέ­μα­τος και θα πρά­ξει ό­τι εί­ναι αν­θρω­πί­νως δυ­να­τόν για την ά­με­ση ε­πα­να­λει­τουρ­γί­α του Κέν­τρου Ε­φη­με­ρί­ας Λογ­γά.
Ο κ. Α­να­στα­σό­που­λος κα­λεί στην ε­πι­στο­λή του τον κ. Μπέ­ζο να α­πο­κα­τα­στή­σει την α­λή­θεια για­τί ό­πως α­να­φέ­ρει ο δή­μαρ­χος της Μεσ­σή­νης ό­τι εί­χε ε­νη­με­ρω­θεί ε­πα­νει­λημ­μέ­να α­πό την δη­μο­τι­κή αρ­χή για τις ελ­λεί­ψεις που υ­πάρ­χουν ό­χι μό­νο σε αυ­τό το πε­ρι­φε­ρεια­κό ι­α­τρεί­ο αλ­λά και σε άλ­λα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου