PYLOS NEWS MESSINIA

«Η υπόθεση είναι στημένη και βρωμάει πιο πολύ από τα σκουπίδια!»

reitzopoulos1Σε κι­νη­το­ποι­ή­σεις κά­λε­σε σε συ­νέν­τευ­ξη τύ­που τους κα­τοί­κους του Δα­ή­μου Οι­χα­λί­ας προ­κει­μέ­νου να αν­τι­δρά­σουν στην λει­τουρ­γί­α ερ­γο­στα­σί­ου ε­πε­ξερ­γα­σί­ας λυ­μά­των στην Καλ­λιρ­ρό­η ο υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Κώ­στας Ρε­ϊ­τζό­που­λος. Ο κ. Ρε­ϊ­τζό­που­λος στην συ­νέν­τευ­ξη του α­νά­φε­ρε τα ε­ξής:
«Την ώ­ρα που πρέ­πει να ορ­γα­νω­θεί ο α­γώ­νας για να μη γί­νει το σκου­πι­δο­ερ­γο­στά­σιο στην Καλ­λι­ρό­η, κά­ποι­οι φλυα­ρούν,δι­α­λο­γί­ζον­ται και φι­λο­λο­γούν.Πά­νε πα­ρέ­α με αυ­τούς που ψή­φι­σαν στο Πε.Συ. το Δε­κέμ­βρη του 2011 και τώ­ρα, πρό­σφα­τα, στη συ­νε­δρί­α­ση για τη με­λέ­τη Πε­ρι­βαλ­λον­το­λο­γι­κών ε­πι­πτώ­σε­ων της ΤΕΡΝΑ. Η ε­πι­λο­γή της με­θό­δου δι­α­χεί­ρι­σης, η χω­ρο­θέ­τη­ση των εγ­κα­τα­στά­σε­ων, η κα­τα­σκευ­ή,η λει­τουρ­γί­α, η συν­τή­ρη­ση, η τι­μο­λό­γη­ση, α­κό­μα και ο έ­λεγ­χος, πα­ρα­δί­δουν τα πάν­τα στην ΤΕΡΝΑ.Οι κα­πι­τα­λι­στές τύ­που ΤΕΡΝΑ νοι­ά­ζον­ται για τη με­γι­στο­ποί­η­ση των κερ­δών τους και ό­χι για την υ­γεί­α των κα­τοί­κων και το σε­βα­σμό στο πε­ρι­βάλ­λον.Γι’ αυ­τό χω­ρο­θε­τούν δί­πλα στα σπί­τια μας,πά­νω σε σει­σμο­γε­νές ρήγ­μα στην Καλ­λι­ρό­η, σε γη υ­ψη­λής πα­ρα­γω­γι­κό­τη­τας πά­νω σε υ­δρο­φό­ρο ο­ρί­ζον­τα.Φτά­νουν στο ση­μεί­ο να πα­ρα­ποι­ούν, να αλ­λοι­ώ­νουν και να πλα­στο­γρα­φούν την ει­σή­γη­ση της Δι­εύ­θυν­σης Πε­ρι­βάλ­λον­τος στο Πε.Συ. για τη Μ.Π.Ε. της ΤΕΡΝΑ και α­πό τις εν­νιά σε­λί­δες να πα­ρου­σιά­ζουν τις πέν­τε! Να α­πο­κρύ­πτουν ό­τι α­κό­μα και η Δι­εύ­θυν­ση της Πε­ρι­φέ­ρειας ει­ση­γεί­ται ό­τι δεν μπο­ρεί να ψη­φι­στεί η Μ.Π.Ε. της ΤΕΡΝΑ για­τί χω­ρο­θε­τεί πά­νω σε σει­σμο­γε­νές ρήγ­μα στην Καλ­λι­ρό­η,για­τί έρ­χε­ται σε πάμ­πο­λα ση­μεί­α σε αν­τί­θε­ση με το δι­κό τους Πε­ρι­φε­ρεια­κό Σχε­δια­σμό για τη Δι­α­χεί­ρι­ση των Α­πορ­ρι­μά­των στην Πε­λο­πόν­νη­σο.
Αυ­τά ή­θε­λε να κα­ταγ­γεί­λει ο εκ­πρό­σω­πος του ΚΚΕ και υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Νί­κος Γόν­τι­κας. Το ή­ξε­ραν και γι’ αυ­τό δεν του έ­δω­σαν το λό­γο στην  συγ­κέν­τρω­ση που έ­γι­νε το Σάβ­βα­το 5/4 στο Με­λι­γα­λά, γι’ αυ­τό δεν αν­τέ­δρα­σε κα­νέ­νας α­πό τους πε­ρι­φε­ρεια­κούς συμ­βού­λους εκ­προ­σώ­πους της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ή ό­ποι­ων άλ­λων σχη­μά­των εμ­φα­νι­στούν. Ά­φη­σαν μό­νο να μι­λή­σει ο εκ­πρό­σω­πος και βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Πε­τρά­κος και δι­α­βά­στη­κε μή­νυ­μα του βου­λευ­τή της ΝΔ Σαμ­πα­ζι­ώ­τη.
Εί­ναι ό­λοι τους συ­νέ­νο­χοι. Ψά­χνουν φόρ­μου­λα για να πε­ρά­σουν αυ­τές οι εγ­κλη­μα­τι­κές ε­πι­λο­γές. Δεν εί­ναι τυ­χαί­ο ό­τι και ο Βου­δού­ρης στις πρώ­τες του δη­λώ­σεις εί­πε ό­τι δε θα α­κυ­ρώ­σει το δι­α­γω­νι­σμό και ό­τι εί­ναι υ­πέρ των Σ.Δ.Ι.Τ..
Κα­μιά ε­πα­νά­παυ­ση-Κα­νείς ε­φη­συ­χα­σμός
Τώ­ρα α­πό τα κά­τω Ε­πι­τρο­πή Α­γώ­να που θα εί­ναι α­πο­φα­σι­σμέ­νη να ξε­κι­νή­σει τον α­γώ­να ΤΩΡΑ και να τον φτά­σει μέ­χρι το ΤΕΛΟΣ.
Να μπουν μπρο­στά οι μη­χα­νές των τρα­κτέρ στη, Καλ­λι­ρό­η και στα δί­πλα χω­ριά,να βγουν στους δρό­μους τώ­ρα το Πά­σχα.
Να νι­ώ­σουν την ορ­γή και τη δύ­να­μη των ορ­γι­σμέ­νων κα­τοί­κων.
Μό­νο έ­τσι μπο­ρεί να α­πο­τρα­πεί το έγ­κλη­μα που πά­ει να γί­νει στην πε­ρι­ο­χή,..
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου