PYLOS NEWS MESSINIA

Οι μαθητές του Γυμνασίου Πύλου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

kafantaris62Ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τριος Κα­φαν­τά­ρης, δέ­χτη­κε σή­με­ρα, στο Δη­μαρ­χεί­ο της Πύ­λου, τους μα­θη­τές της Πρώ­της Τά­ξης του Γυ­μνα­σί­ου Πύ­λου, και την υ­πεύ­θυ­νη κα­θη­γή­τρια τους Σταυ­ρού­λα Γε­ωρ­γι­ο­πού­λου, στο πλαί­σιο της ερ­γα­σί­ας τους με θέ­μα «Α­γα­πώ την Πό­λη μου… κά­νω προ­τά­σεις για να γί­νει κα­λύ­τε­ρη…».
Με βά­ση τη συγ­κε­κρι­μέ­νη ερ­γα­σί­α, της ο­ποί­ας α­φορ­μή ή­ταν το μά­θη­μα της Γε­ω­γρα­φί­ας, οι μα­θη­τές, α­πευ­θυ­νό­με­νοι στον Δή­μαρ­χο, έ­κα­ναν προ­τά­σεις σχε­τι­κές με την α­νά­πτυ­ξη της Πύ­λου στην Κα­θα­ρι­ό­τη­τα, τον Α­θλη­τι­σμό, την Ψυ­χα­γω­γί­α και τον Του­ρι­σμό.
Ο κ. Κα­φαν­τά­ρης, α­φού ά­κου­σε με προ­σο­χή τις ε­πι­ση­μάν­σεις των μα­θη­τών, τους ευ­χα­ρί­στη­σε για την εν­δι­α­φέ­ρου­σα συ­νάν­τη­ση, εκ­φρά­ζον­τας την ι­κα­νο­ποί­η­σή του για την ευ­αι­σθη­το­ποί­η­ση που δεί­χνουν τα παι­διά για τον τό­πο τους. Στη συ­νέ­χεια α­πάν­τη­σε στα ε­ρω­τή­μα­τα των μα­θη­τών χα­ρα­κτη­ρί­ζον­τας τα παι­διά με τις συμ­βου­λές τους συμ­μά­χους στην πο­ρεί­α α­νά­πτυ­ξης της πε­ρι­ο­χής, ε­νώ τό­νι­σε πως θα λά­βει σο­βα­ρά υπ ό­ψιν του τις προ­τά­σεις των παι­δι­ών για να δώ­σει ά­με­ση λύ­ση σε κά­θε ζή­τη­μα.Τέ­λος, πα­ρέ­λα­βε τις ε­πι­στο­λές τους με ό­λα τα θέ­μα­τα που συ­ζη­τή­θη­καν προ­τρέ­πον­τάς τους να τον ε­πι­σκε­φθούν στο μέλ­λον με νέ­ες προ­τά­σεις και α­νη­συ­χί­ες.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου