PYLOS NEWS MESSINIA

Υποψήφιος με Ν.Δ. στη Μεσσηνία ο Σαμαράς

H N.Δ. βρίσκεται σε καθεστώς παρατεταμένης εκλογικής ετοιμότητας. O βαθμός του συναγερμού είναι, μάλιστα, τόσο υψηλός, που μέχρι την αρχή του Σεπτεμβρίου θα έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλες τις περιφέρειες και θα μείνουν κενά μόνα τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το Επικρατείας υπό τον Σταύρο Δήμα.
Στη Λ. Συγγρού δε θέλουν να ξαναζήσουν τις ημέρες του φθινοπώρου του 2009, όταν ο Κώστας Καραμανλής προκήρυξε εκλογές και στη Ρηγίλλης έτρεχαν άρον άρον να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Ήδη οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αποσαφηνίζουν τις προθέσεις τους.
O πρόεδρος της N.Δ. θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία, όπου τελικά δε θα πολιτευθεί ο Δημήτρης Πτωχός, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, παρά το αρχικό του ενδιαφέρον. Υποψήφιος θα είναι και πάλι ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Παράλληλα, ο κύβος ερρίφθη και όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι υποψήφιοι, εφόσον το επιθυμούν. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δε θα κάνει κινήσεις ώστε να προχωρήσει η «εθελουσία έξοδος» φθαρμένων στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης. O Αντώνης Σαμαράς έχει, επίσης, αποφασίσει να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση για διεξαγωγή εκλογών με λίστα λόγω της οικονομικής κρίσης, με το βασικό επιχείρημα ότι «σε μια εποχή απαξίωσης των πολιτικών, μόνο οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου