PYLOS NEWS MESSINIA

Kρουαζιερόπλοια του χρόνου σε Καλαμάτα και Πύλο

Kρουαζιερόπλοια του χρόνου σε Καλαμάτα και Πύλο στα πλάνα της Celestyal CruisesΗ Καλαμάτα περιλαμβάνεται μεταξύ των πιθανών προορισμών κρουαζιέρας της Celestyal Cruises για το 2018, σύμφωνα με ρεπορτάζ του διαδικτυακού τόπου metaforespress.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εταιρεία (το 51% της οποίας κατέχει ο κυπριακός όμιλος Louis και το 49% η τράπεζα DNV) βρίσκεται ήδη εδώ και έναν χρόνο σε διερεύνηση πιθανού επενδυτή, με τους Κινέζους να εκδηλώνουν σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς η Celestyal Cruises «είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας, η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας homeporting». Οπως προστίθεται στο ίδιο ρεπορτάζ, «η εταιρεία διαχειρίζεται 5 μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, τα οποία έχουν τη δυνατότητα προσέγγισης σε μικρά λιμάνια.
Κατά τη διάρκεια του 2016, μετέφερε 117.000 επιβάτες, με 660.000 συνολικές επισκέψεις σε ελληνικούς προορισμούς». Πέρυσι, σύμφωνα με το metaforespress.gr, η εταιρεία έφθασε τις 821 προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια, ιδιαίτερα νησιά, ενώ φέτος «θα προστεθούν το Ναύπλιο και τα Χανιά και το 2018, πιθανότατα, η Πύλος, η Καλαμάτα, η Ζάκυνθος, η Κεφαλλονιά, η Κέρκυρα, η Ηγουμενίτσα, οι Αγιοι Σαράντα και το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου