PYLOS NEWS MESSINIA

H παραλαβή για το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού Χώρας - Ρωμανού

Την προσωρινή παραλαβή του έργου «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) της Δ.Ε Νέστορος του Δήμου Πύλου –Νέστορος, πραγματοποίησε η Επιτροπή Παραλαβής του έργου, σήμερα Παρασκευή 24/6/2016. Η πενταμελής Επιτροπή συγκροτείτο από τέσσερις τεχνικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και του Δήμου Πύλου-Νέστορος καθώς και από τον εκπρόσωπο του Δήμου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Την πλήρη και λεπτομερή παρουσίαση του έργου έκανε το προσωπικό της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας ENVITEC, το οποίο ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια τα μέλη της Επιτροπής για την κατασκευή και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Σημειώνεται ότι ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί από 6μήνου και δέχεται λύματα από την Δ.Κ Χώρας και την Τ.Κ Ρωμανού.
 Η Επιτροπή, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα της κατασκευής καθώς και την λειτουργία των εγκαταστάσεων, την οποία παρακολούθησε βήμα προς βήμα. Κοινή διαπίστωση της Επιτροπής, ότι οι εγκαταστάσεις είναι φιλικές προς το περιβάλλον , χωρίς οσμές και άλλου είδους ρύπανση καθώς και με ποιότητα του επεξεργασμένου λύματος που πληροί τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.
 Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη ο οποίος ενέσκηψε με υπερβολικό ενδιαφέρον για την αποπεράτωση του εν λόγω έργου και δήλωσε ότι : «Παραδίνουμε στους δημότες μας ένα έργο μεγάλης περιβαλλοντικής εμβέλειας και παρέμβασης που μαζί με τους Βιολογικούς Πύλου, Μεθώνης καθώς και του δημοπρατηθέντος Βιολογικού της Κορώνης , θωρακίζεται περιβαλλοντικά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, αναβαθμίζονται και εξυγιαίνονται οι παραλίες του, προστατεύεται ο υδροφόρος του ορίζοντας, τονίζοντας την μεγάλη συμβολή αυτών στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Τέλος, ευχαρίστησε την κατασκευαστική εταιρεία ENVITEC και για την ποιότητα του έργου αλλά και την άριστη συνεργασία που είχε με την Δημοτική Αρχή καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παραλαβής και τους επιβλέποντες μηχανικούς που παρίσταντο στην παραλαβή του έργου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου