PYLOS NEWS MESSINIA

3 νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Πύλου Νέστορος

Τη σύμβαση για την ανακατασκευή τριών παιδικών χαρών στο Δήμο Πύλου – Νέστορος υπέγραψε εχθές το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Σ. Σφακιανάκης – Α. Τολούδης Ο.Ε.» Σωκράτης Σφακιανάκης.

Το εν λόγω έργο έχει τίτλο «Αναβάθμιση – Ανακατασκευή Τριών (3) Παιδικών Χαρών του Δήμου Πύλου – Νέστορος με την Προμήθεια και Τοποθέτηση Παιχνιδιών, Δαπέδων και Λοιπού Αστικού Εξοπλισμού» και η μελέτη προϋπολογισμού είναι 171.553,02 € και η χρηματοδότηση είναι από το πράσινο ταμείο. Οι παιδικές χαρές αφορούν τις περιοχές του Χανδρινού, της Φοινικούντας και της Πύλου, ενώ στον προγραμματισμό του Δήμου Πύλου-Νέστορος προβλέπεται η αναβάθμιση επιπλέον παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ένα ακόμα ζωτικής σημασίας έργο στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Έργο το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση της ποιοτικής αναβάθμισης της ζωής των κατοίκων στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, σε γόνιμη συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες του Δήμου συνεχίζουν να διεκδικούν και πετυχαίνουν την ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων σε όλα τα επιχειρησιακά προγράμματα και σε όλους τους τομείς.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου