PYLOS NEWS MESSINIA

Διεθνής Ημέρα Μουσείων στο Costa Navarino

Το Navarino Natura Hall γιορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων της UNESCO, και υποδέχεται μαθητές και επισκέπτες.
Στο διαδραστικό περιβαλλοντικό εκθεσιακό χώρο για τη Μεσσηνιακή φύση, που λειτουργεί στο Navarino Dunes της Costa Navarino, διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά, ειδικά προγράμματα για αυτήν τη σημαντική διεθνή διοργάνωση.
Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων της UΝESCO αφιέρωσε τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων στη θεματική "Μουσεία και βιώσιμο περιβάλλον".
Οι εορτασμοί θα γίνουν στις 15 Μαΐου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις για τους επισκέπτες, ιστορίες για το περιβάλλον και τη φύση από την παραμυθού Λίλλυ Τριαντάρη ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, καθώς και τη συμμετοχή τοπικών σχολείων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Γνωρίζω και Προβάλλω το περιβάλλον και την ιστορία της Μεσσηνίας".
Στο πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται από την ΤΕΜΕΣ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εδώ και 4 χρόνια στο Navarino Natura Hall, έχουν ήδη συμμετάσχει πάνω από 2.500 μαθητές.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου