PYLOS NEWS MESSINIA

Υπεγράφη το έργο για την σύνδεση των κατοικιών με το νέο δίκτυο ύδρευσης στο Χαροκοπιό

xarakopioΕσωτερικό δίκτυο ύδρευσης αποκτά η Τ.Κ. Χαροκοπιού της Δ.Ε. Κορώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την σύμβαση που υπογράφηκε για την εκτέλεση του έργου «Ολοκλήρωση συνδέσεων οικιών δικτύων ύδρευσης της Δ.Ε. Κορώνης». Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου, ανάμεσα στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη και τον ανάδοχο του έργου, κ. Παναγιώτη Καλλιντέρη. Ο προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 62.080 € και η συμβατική προθεσμία περαίωσης του έργου είναι δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής.
Η μελέτη του έργου αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Χαροκοπιού στο σύνολό του. Το νέο έργο θα ολοκληρώσει τη σύνδεση των κατοικιών με το νέο δίκτυο ύδρευσης, που αντικαταστάθηκε από προηγούμενο έργο. Η κατασκευή των εσωτερικών δικτύων έχει γίνει ήδη με αγωγούς 3ης γενιάς. Το υπό κατασκευή δίκτυο θα περιλαμβάνει τα φρεάτια από σκυρόδεμα με τα κολλέκτερ, τους υδρομετρητές σε νέες θέσεις και τη σύνδεση των κατοικιών έως την παλιά θέση των υδρομετρητών.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ξεκίνησε η υλοποίηση ενός ακόμα έργου, απαραίτητου για τον τόπο μας. Το έργο αυτό ικανοποιεί ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Και ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκει σωστές λύσεις σε τέτοια αιτήματα. Με υπομονή κι επιμονή χτίζουμε βήμα βήμα ένα τόπο που θ’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημοτών μας».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου