PYLOS NEWS MESSINIA

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Κάθε χρόνο με τον ερχομό της Άνοιξης, στις 8 Μαρτίου, έχει καθιερωθεί να γιορτάζουμε μια από τις σημαντικότερες έννοιες της ανθρώπινης κοινωνίας: την έννοια της Γυναίκας. 
Μια έννοια πολύπλευρη, καθώς μέσα της συνυπάρχουν οι ιδιότητες της μητέρας, της αγωνίστριας, του ανθρώπου που θέλει πάση θυσία να προστατεύσει τα παιδιά του, του ανθρώπου που παλεύει για το δικαίωμα στην Ειρήνη και την Αγάπη, ανεξαρτήτως προέλευσης.
Αύριο, όλος ο κόσμος κινητοποιείται για υποστηρίξει την ισότητα των Γυναικών στην Κοινωνία. 
Συμμετέχοντας όμως καθημερινά σε αυτόν τον αγώνα, όλοι μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη μιας κοινωνίας με ίση μεταχείριση των ανθρώπων, όπου η μητέρα μας, η κόρη μας, η σύζυγός μας και όλες οι γυναίκες της ζωής μας, θα έχουν ίσα δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον στην εργασία τους, στην εκπαίδευσή τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Στον τομέα της αυτοδιοίκησης, ως άνθρωπος με πολυετή εμπειρία, όλα αυτά τα χρόνια θαυμάζω και επικροτώ τον δυναμισμό που επιδεικνύουν οι γυναίκες στη διεκδίκηση των συμφερόντων των πολιτών. 
Γι αυτό, από μεριάς μου πάντα θα υποστηρίζω τις θέσεις των Γυναικών στην Κοινωνία.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου