PYLOS NEWS MESSINIA

Αντ. Σαμαράς: Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα την ώρα που θα βρέχει ανάπτυξη

samaras kalamata5Κοσμογονική εξέλιξη χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΚΤ για ποσοτική χαλάρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ προειδοποίησε ότι αν δεν τηρηθούν οι όροι που τέθηκαν, η χώρα κινδυνεύει να κρατά ομπρέλα την ώρα που θα βρέχει ανάπτυξη στην Ευρώπη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε χθες για τις ανακοινώσεις του Μάριο Ντράγκι, αλλά προφανώς δεν είχε διαβάσει τη λεπτομέρεια ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να πάρει τα χρήματα θα πρέπει να έχει τελειώσει η αξιολόγηση.
«Μιλάμε για την αξιολόγηση του προγράμματος να έχει τελειώσει και αυτοί μιλάνε για το αν θα είναι στο πρόγραμμα καν», πρόσθεσε.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι όσο η χώρα είναι σε διαδικασία αξιολόγησης «δεν παίρνει φράγκο, δεν παίρνει ευρώ», ενώ σε προειδοποιητικό τόνο είπε ότι «μπορεί και σε έναν χρόνο, την ώρα που θα βρέχουν τα λεφτά, μπορεί να μη μας βρέξει ούτε μια σταγόνα».
Εξάλλου, παρατήρησε ότι «με τσαμπουκάδες δεν γίνεται ανάπτυξη» και πως αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρότητα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου