PYLOS NEWS MESSINIA

Λαζόπουλος: Θέλουν να γίνω Πρετεντέρης!

Μου μεταφέρουν πως θα βρεθώ σε χαντάκι - Με ελέγχουν πριν και μετά από κάθε εκπομπή

Λαζόπουλος εναντίον όλων και μάλιστα χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα στο «Αλ Τσαντίρι» της Τρίτης όπου «υποδέχθηκε» τουςτηλεθεατές με ξανθιά περούκα αλάΧριστόδουλος Ξηρός.
Σε μια από τις καλύτερες εκπομπές του οΛάκης Λαζόπουλος προκάλεσε αίσθησηόταν κατήγγειλε οτι πριν απο κάθε εκπομπή του υπάρχουν άνθρωποι που του μεταφέρουν πως θα δηλητηριαστεί, θα βρεθεί σε χαντάκι και άλλα παρόμοια...
Από τις εύστοχες βολές του δεν ξέφυγε οΆδωνις Γεωργιάδης για την καταγγελία του τελευταίου ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Ο Λαζόπουλος κατήγγειλε ότι τον έχουν βάλει στο μάτι και πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του(!), ενώ αναφέρθηκε και στον Γ. Καρατζαφέρη και τις ύποπτες επερωτήσεις που έκανε αυτός και οι βουλευτές του (Πλεύρης καιΓεωργιάδης τότε) για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma. «Εάν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτη την χώρα, Άδωνις, Πλεύρης κλπ θα μπουν φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος.
Για τον Γ. Παπανδρεου είπε ότι έφτιαξε το κομμα για να γλιτώσει την φυλακή! «Νομίζετε οτι ειναι βλαμμένος και κανει κόμμα; Λάθος! Προσπαθεί να έχει παλι ασυλία γιατι ξέρει τι τον περιμένει!.. 
Αυτός ειναι και ο λόγος που, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, ξανακατεβαίνει στην πολιτική, προκαλώντας το κοινό αίσθημα» είπε συμπληρώνοντας: «Και όμως, κάποια ανεγκέφαλα θα τον ψηφίσουν!».
Από την κριτική του Λαζόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς αναφερόμενος στο Ποτάμι είπε ότι ειναι ο Δούρειος Ίππος του Μέγκα για να συνεχίσει να συγκυβερνά. «Το Μega channel προσπαθεί να είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή μέσω του κ. Σταύρου Θεοδωράκη» είπε χαρακτηριστικά
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης είχε για άλλη μια φορά περίοπτη θέση στην κριτική Λαζόπουλου που τον ξετίναξε με τεκμηριωμένη κριτική αλλά και κατάλληλα χιουμοριστικά βίντεο (je suis entetalmen κλπ). Με αφορμή την σε βάρος του απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας είπε «Θέλουν να γίνω Πρετεντέρης αλλά δεν θα γίνω ποτέ Πρετεντέρης» και πρόσθεσε: «Εάν υπήρχε και έβγαζε αποφάσεις το ΣτΕ εκείνη την εποχή, ο Αριστοφάνης δεν θα μπορούσε να διαβαστεί και να παιχθεί πουθενά».
Στην αρχή της εκπομπής αποκάλεσε Μπόλεκ και Λόλεκ τους 2 δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ που πήραν την συνέντευξη-παρωδία από τον Σαμαρά, ενώ έβαψε... μπλε κάποιους άλλους, ανάμεσά τους και τον Πρετεντέρη.
Ο Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στο περίφημο βίντεο του Χαϊκάλη διευκρινίζοντας πως δεν έκανε σε αυτό καμία παρέμβαση ούτε κάποιο μοντάζ πέρα από το να καθαρίσει τον ήχο ενώ στη συνέχεια το παρέδωσε και πάλι στον βουλευτή των ΑΝΕΛ. 
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου