PYLOS NEWS MESSINIA

Μεσσηνία: Δεν είναι Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ ο Μ.Μάκαρης

  • Ανακοινώνεται (έκλεισε οριστικά σήμερα το πρωί) η υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνιας του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ο οποίος αναμένεται με την πολύχρωμη λαοφιλία του να αποτελέσει τον "μαγνήτη" για τους "εκτός του ΣΥΡΙΖΑ του 4%" νέους ψηφοφόρους (είχε προταθεί στο πρόσφατο παρελθόν ως υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τα χρώματα της ΝΔ-Δ.Δράκου, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός του υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ).  
  • "Πόρτα" έφαγε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Αλευράς, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας (με τον Π. Τατούλ) και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος της "ομάδας Γ. Δέδε".

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelopsnews.gr, η υποψηφιότητα Π. Αλευρά "δεν έφθασε" ποτέ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, καθώς "κόπηκε" από την τοπική - νομαρχιακή οργάνωση.

Αντίθετα, η υποψηφιότητα Μ. Μάκαρη δεν υποστηρίχθηκε από την κομματική νομαρχιακή οργάνωση, αλλά έτυχε της "από τα πάνω προς τα κάτω" επιβολής, με πρόταση Αλέξη Τσίπρα
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου