PYLOS NEWS MESSINIA

Ο Γιώργος Παπανδρέου ιδρύει νέο κόμμα και έχει θράσσος...

 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ !
Στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα φέρεται να προσανατολίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με τις όποιες κινήσεις μάλιστα να γίνονται μέσα στις επόμενες μέρες.
Η "ζαριά" της προεδρικής εκλογής που φέρνει τη χώρα μπροστά στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών επιταχύνει τις εσωκομματικές εξελίξεις.
Η ίδρυση νέου κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου φέρεται να αποτελεί θέμα χρόνου, ίσως και ολίγων ημερών. Δεν αποκλείεται οι όποιες ανακοινώσεις να γίνουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του πραγματοποιούν διαρκείς συσκέψεις.
Η εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για τρεις επιλογές του κ. Παπανδρέου μετά και την πρωτοβουλία του για ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, με συνέδριο και εκλογή προέδρου από τη βάση.
Η πρώτη να προβεί στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, η δεύτερη να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές και η τρίτη να αποδεχόταν ο κ. Βενιζέλος την ύστατη στιγμή την πλατφόρμα του κ. Παπανδρέου και να πορευόταν σε κοινή πορεία, κάτι που μοιάζει ανέφικτο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου