PYLOS NEWS MESSINIA

Μεσσηνία: Κατέσχεσαν τους υπολογιστές της υπαλλήλου με το πλαστό απολυτήριο

Μεσσηνία: Κατέσχεσαν τους υπολογιστές της υπαλλήλου με το πλαστό απολυτήριο
Decrease Font SizeIncrease Font

Άφωνοι έχουν μείνει με τις παρατυπίες που συνεχίζουν να εντοπίζουν στους φακέλους και στα αρχεία της 56χρονης υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όσοι έχουν εμπλακεί στις σχετικές έρευνες. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά γνωρίζοντος ότι εκεί υπάρχει «όργιο παρατυπιών τουλάχιστον».
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα της αρμόδιας υπηρεσιακής επιτροπής, που έχει αναλάβει να κάνει «φύλλο και φτερό» το γραφείο και τα αρχεία της. Στο μεταξύ, χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του γραφείου της, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι της, όπου επίσης κατασχέθηκε ο υπολογιστής.
Τα ηλεκτρονικά αρχεία θα εξετασθούν από τα εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα, όπου ήδη εστάλησαν οι υπολογιστές. Πάντως, οι έρευνες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και τα αποτελέσματα σύντομα θα βρεθούν στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.
ΠΗΓΗ: tharrosnew
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου