PYLOS NEWS MESSINIA

Επίθεση Ηλ. Κανάκη σε Δ. Καφαντάρη για την ανύπαρκτη ΜΠΕ της βίλας Καλτσίδη

bila kaltidiΕπίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου – Νέστορος Ηλίας Κανάκης στον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα περί  διάβρωσης στην βίλα Καλτσίδη στο Βασιλίτσι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κανάκης κάνει λόγω για όργιο παράνομων αποφάσεων των αρμόδιων Αρχών του Δήμου  Πύλου-Νέστορος.
Όπως, επίσης, τονίζει ότι αποδεδειγμένα η συγκεκριμένη ΜΠΕ για την οποία φέρεται  ότι γνωμοδότησε το Δ.Σ. Πύλου Νέστορος ήταν ανύπαρκτη  καθώς όπως ανακοινώθηκε στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η συγκεκριμένη μελέτη είχε ήδη επιστραφεί από τα τέλη  του μηνός Σεπτεμβρίου.
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Κανάκη:
«Όργιο  παράνομων αποφάσεων   των αρμόδιων Αρχών του Δήμου  Πύλου-Νέστορος  αποκάλυψαν οι πρόσφατες δημοσιεύσεις  σε Μ.Μ.Ε, αναφορικά με την γνωμοδότηση μιας ανύπαρκτης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα περί  διάβρωσης στην περιβόητη βίλα στο Βασιλίτσι .
Αποδεδειγμένα η συγκεκριμένη ΜΠΕ για την οποία φέρεται   ότι γνωμοδότησε το Δ.Σ. Πύλου Νέστορος ήταν ανύπαρκτη  καθώς όπως ανακοινώθηκε στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η συγκεκριμένη μελέτη είχε ήδη επιστραφεί από τα τέλη  του μηνός Σεπτεμβρίου.
Βάση των παραπάνω δεδομένων ας μας απαντήσει επιτέλους ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος σε ποια   Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στηρίχθηκε  για να λάβει τις αποφάσεις και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί με τις ενέργειες του αυτές .
Η χρονική συγκυρία και οι διαστάσεις που έχει λάβει το παραπάνω θέμα απαιτούν την άμεση και σαφή απάντηση του Δημάρχου  Πύλου – Νέστορος.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου