PYLOS NEWS MESSINIA

Εμποροπανήγυρη στη Χώρα Μεσσηνίας

Η Αρχαιότερη Εμποροπανήγυρη ΧΩΡΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ θα αρχίσει φέτος στις 12 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Κυριακή (βράδυ) και θα λήξει στις 19 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Κυριακή (βράδυ).
  
Η δημοπρασία για την ενοικίαση των παραπηγμάτων θα γίνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας.

Η Εμποροπανήγυρη θα ανοίξει με την καθιερωμένη Θρησκευτική Τελετή Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος και των Αγίων Λειψάνων του Πολιούχου Χώρας Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Κεντρική Πλατεία – Ναϊδριο Αγίου  Κωνσταντίνου , σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
  
Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
 Ώρα 18:30, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χώρας.
 Ώρα 19:30, Λιτανεία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου δια των κεντρικών οδών της Χώρας και άφιξη στο Ναϊδριο του Αγίου Κωνσταντίνου στο χώρο της Εμποροπανήγυρης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου