PYLOS NEWS MESSINIA

Αποκαλύψεις! “βόμβα” για το…λιμάνι και την ΜΠΕ στη Ρώσικη βίλα του Βασιλιτσίου Κορώνης

bila kaltidiΣημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις έγιναν την Παρασκευή το βράδυ ς Πελοποννήσου, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σ’ όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από best.t.v, σχετικά με την κατασκευή ….λιμανιού στο Βασιλίτσι Κορώνης, μέσω ΜΠΕ για …αντιδιαβρωτικά έργα!
Πρόκειται για την υπόθεση που έχει γίνει γνωστή ως ….η βίλα του Ρώσου!
Συγκεκριμένα στο super t.v έσκασε σαν “βόμβα” η αποκάλυψη πως :
1. Υπάρχουν δυο (2) και όχι μια (1) Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων!
2. Στο Πε.Συ. Πελοποννήσου (όπως και στο δημοτικό συμβούλιο Πύλου) γνώριζαν τη μια μόνο!
3. Στην Αποκεντρωμένη γνώριζαν την… άλλη, η οποία δεν αναφερόταν σε “αγκυροβόλιο”.
4. Στην Αποκεντρωμένη “έμαθαν” και για την δεύτερη (ΜΠΕ) και είτε σε γνώση του Γ.Γ κ. Διδασκάλου είτε όχι, προσπαθούν τώρα να …συνετίσουν την Ρώσικη ιδιοκτησία, πως δεν μπορεί να κατασκευαστεί …λιμάνι (αγκυροβόλιο) επειδή… θυμήθηκαν πως γειτνιάζει με περιοχή Νατούρα!
5. Αποκαλύφθηκε πως ήδη υπάρχει “πρωτόκολλο” κατεδάφισης του (περιέργως) ήδη κατασκευασμένου λιμανιού, ενώ αναμένεται ανάλογη απόφαση και από τον κ. Διδασκάλου!
6. Η συγκροτηθείσα Επιτροπή από το Πε.Συ. (αυτή που δεν δέχθηκαν να συμμετάσχουν οι άλλες Παρατάξεις) έχει σημαντικό έργο να αποκαλύψει εάν και εφόσον την “αφήσουν” να παρουσιάσει ανεπηρέαστα το σχετικό πόρισμα. Αυτό πρέπει να υποβληθεί στο επόμενο ΠΕ. ΣΥ , στις 20 Οκτωβρίου!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου