PYLOS NEWS MESSINIA

«Η ΔΗΜΑΡ θα είναι δίπλα στους συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής της Ελαίας ώστε η περιοχή να μην καταστραφεί»

elaia1Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τον Μπάμπη Βακαλόπουλο μέλος της Κ.Ε και τον Τάκη Χαλβατσιώτη Γραμματέα της Ν.Ε Μεσσηνίας παρευρέθηκε χθες στην ημερίδα που διοργάνωσαν φορείς της περιοχής που αφορούσε την natura στην περιοχή της Ελαίας.
Ο κ. Βακαλόπουλος με ανακοίνωσή του τονίζει ότι:
«Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τον Μπάμπη Βακαλόπουλο μέλος της Κ.Ε και τον Τάκη Χαλβατσιώτη Γραμματέα της Ν.Ε Μεσσηνίας παρευρέθηκε χθες στην ημερίδα που διοργάνωσαν φορείς της περιοχής
που αφορούσε την natura περιοχή της Ελαίας και ειδικότερα για την καταστροφική επένδυση που ετοιμάζει ο Κος Παππάς και παρόλο ότι είχε προσκληθεί από τους διοργανωτές δεν αναγγέλθηκε.. όπως κάποιοι άλλοι….που δεν τους είχαμε δει και πολλές φόρες στην περιοχή….αλλά και ούτε ζητήθηκε να τοποθετήσουν.
Θα θέλαμε να τους γνωρίσουμε ότι η ΔΗΜΑΡ από το 2013 πρωτοστάτησε και συμπαραστάθηκε στους κατοίκους….είτε με ερωτήσεις στην Βουλή ..είτε με συχνή παρουσία στελεχών της στην περιοχή …είτε με αρθογραφία στον τοπικό τύπο και ειδικά με την εκδήλωση που πραγματοποίησε τον Ιούλιο με φορείς και κατοίκους της περιοχής παρουσία του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου και βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσούκαλη.
Οι δυνάμεις της ΔΗΜΑΡ θα είναι δίπλα και συμπαραστάτες στους συλλόγους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής έτσι ώστε αυτή η περιοχή να μην καταστραφεί …….γιατί έτσι θα διαπραχθεί το μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου