PYLOS NEWS MESSINIA

Εκδήλωση Πολιτικές και νομοθετικές προτεραιότητες της ΕΕ μετά τις ευρωεκλογές


Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Μετά τις Ευρωεκλογές τι; Πολιτικές και νομοθετικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή» πραγματοποιήθηκε εχθές με τους κκ Λεωνίδα Αντωνακόπουλο, Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και Άρη Περουλάκη, αναπληρωτή επικεφαλής της Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Η συζήτηση αφορούσε τη σύνθεση του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρασε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της και πρωταρχικός της στόχος είναι η αλλαγή και η επαναφορά σε τροχιά απασχόλησης και ανάπτυξης, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το μήνυμα των τελευταίων ευρωεκλογών.
Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν απευθείας την  γνώμη τους σχετικά με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και να συνδιαλλαγούν με τους άλλους συμμετέχοντες και τους ομιλητές.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Εurope Direct Καλαμάτας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου