PYLOS NEWS MESSINIA

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρούν στη Μεσσηνία για το αεροδρόμιο της Τρίπολης

aerodromio kalamatasΤου Γιάννης Κουραμπά
Το”διαίρει και βασίλευε” κάνει για μια φορά την δουλεία του άψογα με αφορμή την μετατροπή του Αεροδρομίου της Τρίπολης σε Πολιτικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι μανία έχει πιάσει κάποιους από τους …συντοπίτες μου και κατηγορούν το ένα και τον άλλον για αυτό το αεροδρόμιο.
Έτσι και αλλιώς φίλοι μου, από τους Τουρίστες που διακινήθηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ελάχιστοι εμφανίστηκαν στην πόλη ή στις κοντινές παράλιες, γιατί απλά είναι τουρίστες πακέτου, το δε όφελος των επαγγελματιών των διαφόρων κλάδων, της πόλης μας, από την φετινή άφιξη τους, ήταν από ελάχιστο ως μηδαμινό….
Δηλαδή θα καταστραφεί η Μεσσηνία αν γίνει αεροδρόμιο στη Τρίπολη;Tι να κάνουν οι Τουρίστες που θα αποβιβάζονται εκεί, πάλι στην Μεσσηνία θα έρχονται, γιατί απλά ο Νομός Αρκαδίας, ούτε παραλίες έχει, ούτε τα αξιοθέατα εκείνα που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον να μείνουν εκεί.
Μήπως τελικά θα είναι καλό και για τον Νομό μας να γίνει άλλο ένα αεροδρόμιο,σε απόσταση 45 λεπτών από την Καλαμάτα;Οι κοντόμυαλοι ας το σκεφτούν καλύτερα , γιατί έτσι δημιουργούν τοπικιστικές διενέξεις και προβλήματα άνευ λόγου και αιτίας.
Μου θυμίζετε τον Δήμαρχο μας που κατάργησε το πανηγύρι της Υπαπαντής, δήθεν για να στηρίξει τους εμπόρους τις πόλης και τελικά μάλλον το αντίθετο έγινε με αυτή του την κίνηση.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου