PYLOS NEWS MESSINIA

Δήλωσε συμμετοχή στο «Navarino Challenge» & τρέξε για καλό σκοπό

Το «Navarino Challenge» που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καλαμάτα και την Costa Navarino, ανοίγει τις «πύλες» του με την έναρξη των εγγραφών στην επίσημη σελίδα:
Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην διαδρομή των 15χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Οι συμμετέχοντες αθλητές, θα τρέξουν κάτω από τον ίσκιο του Ταϋγέτου και δίπλα στους ελαιώνες που «ακουμπούν» στην ατέλειωτη παραλία της Καλαμάτας.Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στην Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθούν ένας ημιμαραθώνιος (21,1χλμ.) καθώς και οι διαδρομές των 5χλμ. (για τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και 1χλμ. για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes.
 Ένας εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων στον κόσμο και αθλητής της The North Face, ο Ελληνοαμερικανός Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, θα είναι και φέτος ο πρεσβευτής του «Navarino Challenge», μεταφέροντας, σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. Στο πλευρό του Dean, θα τρέξουν Ολυμπιονίκες, Έλληνες πρωταθλητές, καθώς και ο καθένας από εμάς, αφού όλοι μαζί τρέχουμε για καλό σκοπό!
 Για μια ακόμη χρονιά, το Huffington Post Media Group θα είναι «συναθλητής» στον αγώνα, ως χορηγός επικοινωνίας στις ΗΠΑ. Η προσπάθεια ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του «Navarino Challenge» θα έχει την υποστήριξη της No.1 ενημερωτικής ιστοσελίδας των ΗΠΑ, η οποία έχει διακριθεί με βραβείο Pulitzer για τα ρεπορτάζ της, ενδυναμώνοντας το διεθνή χαρακτήρα του μαραθωνίου και ενισχύοντας την προβολή του.
H Ford Motor Ελλάς στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της δια βίου υγιεινής διατροφής, μπαίνει στην ομάδα υποστήριξης του «Navarino Challenge» ώστε το μήνυμα «Eat well, run well, live well» να τρέξει γρήγορα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου