PYLOS NEWS MESSINIA

Λαϊκή Συσπείρωση Πύλου: Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου με θέμα την καύση των σκουπιδιών στη χωματερή

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ
    Εδώ και τρεις μήνες περίπου καίγονται  τα σκουπίδια στη χωματερή του Αγίου Νικόλα, με απρόβλεπτες συνέπειες στο περιβάλλον και στους κατοίκους της περιοχής. Λόγω της αποπνικτικής  μυρωδιάς, σε όλη τη γύρω περιοχή είναι αδύνατο να ανοίξεις παράθυρο ή να καθίσεις σε ανοιχτό χώρο. Οι αναθυμιάσεις  που παράγονται συνέχεια, προκαλούν  δύσπνοια, κάψιμο στο λαιμό και στα μάτια, πονοκέφαλο και τάση για εμετό. Επίσης, πρέπει να πάρουμε υπόψη μας ότι στη περιοχή πολύ κοντά στη φωτιά  υπάρχουν κτηνοτροφικές μονάδες  και καλλιέργειες.
     Σήμερα όλα τα απορρίμματα  πετάγονταν  χύμα  στη χωματερή. Μαζί με τις μπάλες από τον δεματοποιητή η  κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο,  και  η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.  Το ζήτημα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό έχει να κάνει πρώτα- πρώτα με την υγεία μας, με το περιβάλλον  και  με το πολιτισμό μας  και  πρέπει άμεσα  να βρεθεί  λύση.
     Για αυτό ζητάμε την άμεση σύγκληση  έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου μας  με αυτό το θέμα .
                                                           Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πύλου – Νέστωρος
Αποστολοπούλου Σοφία
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου