PYLOS NEWS MESSINIA

Στον Πύλο Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος - Επί τάπητος το θέμα της ασφάλειας

Στον Πύλο Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος - Επί τάπητος το θέμα της ασφάλειας
Συνάντηση με εκπροσώπους της Αστυνομικής Υπηρεσίας είχε το πρωί του Σαββάτου στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτριος Καφαντάρης, με σκοπό να συζητηθούν θέματα σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Πύλου-Νέστορος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα
αιτήματα των πολιτών, οι αστυνομικές δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για θέματα τροχονομικών παραβάσεων και η εντατικότερη αστυνόμευση των περιοχών του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, υπερασπιζόμενος με σθένος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημοτών, ζήτησε από τον Επιθεωρητή Ασφαλείας την οργάνωση εντατικότερων περιπολιών, αλλά και την καθημερινή εμφάνιση της τροχαίας στους δρόμους του Δήμου, προς αποφυγή ατυχημάτων και προς συμμόρφωση των πολιτών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καφαντάρης: «Είναι γεγονός η άριστη συνεργασία που έχει η Δημοτική Αρχή με την Αστυνομική Υπηρεσία. Ωστόσο, στην παρούσα περίοδο που ο τουρισμός βρίσκεται στο ζενίθ του, ζητάμε τόσο την πλήρη επάνδρωση των αστυνομικών τμημάτων του δήμου μας με προσωπικό και μέσα όσο και την εντατικότερη δραστηριοποίησή τους, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση στην περιοχή. Μια περιοχή ευαίσθητη σε θέματα λαθρομετανάστευσης, καθώς κατά καιρούς έχουμε την εμφάνιση διάφορων κρουσμάτων. Επομένως, έχουμε την ανάγκη από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό, ειδικά στην τουριστική περίοδο που διανύουμε.»
Με τη σειρά του, ο Αντιστράτηγος, Επιθεωρητής του κλάδου Ασφαλείας, κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δημάρχου, δεσμεύθηκε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την εξεύρεση λύσεως, αναφέροντας πως θα εντατικοποιηθούν οι περιπολίες της αστυνομίας στον Δήμο. Επίσης τόνισε: «Πρόκειται να ενισχύσουμε τις δράσεις μας κατά της εγκληματικότητας, στοχεύοντας στην ευταξία του τόπου. Ήδη έχουμε περιορίσει τις εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Στοχεύουμε σε μια παρουσία αντάξια αυτής που επιθυμούν οι πολίτες. Οι προγραμματισμένες δράσεις αστυνόμευσης είναι πλέον μονόδρομος.»
Επιπροσθέτως, στη συνάντηση ο Δήμαρχος απαίτησε την άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Χώρας, που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και υποδομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο Αντιστράτηγος, Επιθεωρητής Κλάδου Ασφαλείας, κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, ο Υποστράτηγος, Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, κ. Βασίλειος Γεωργακόπουλος, η Ταξίαρχος, βοηθός του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνα Κορώνη, ο Ταξίαρχος, Διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας, κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, κ. Δημήτριος Ροίδης, ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Περικλής Κοντογόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Θεόδωρος Χαραμαράς, ο Αντιδήμαρχος Προστασίας του Δημότη, κ. Νικόλαος Βάγγαλης και ο Πρόεδρος Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Σαρδέλης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου