PYLOS NEWS MESSINIA

Έκτακτα μέτρα για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Γιάλοβα

kounoupia1Σε έ­ξαρ­ση βρί­σκε­ται τις τε­λευ­ταί­ες 15 η­μέ­ρες στην Γι­ά­λο­βα το πρό­βλη­μα των κου­νου­πι­ών. Κά­τοι­κοι και ε­πι­σκέ­πτες κυ­κλο­φο­ρούν με εν­το­μο­α­πω­θη­τι­κά κα­θώς δεν μπο­ρούν στα­θούν α­πό τις ο­χλή­σεις των κου­νου­πι­ών. Το ζή­τη­μα συ­ζη­τή­θη­κε σε έ­κτα­κτη κα­τε­πεί­γου­σα συ­νε­δρί­α­ση , πα­ρου­σί­α των Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών Ντί­νας Νι­κο­λά­κου, Φά­νη Στε­φα­νό­που­λου και Γιά­ννη Αρ­γυ­ρά­κη, εκ­προ­σώ­που του Δή­μου Πύ­λου- Νέ­στο­ρος, της ε­πι­στη­μο­νι­κής ε­πι­τρο­πής και της ε­πι­τρο­πής πα­ρα­κο­λού­θη­σης κα­θώς και εκ­προ­σώ­πων της ε­ται­ρεί­ας που έ­χει α­να­λά­βει το έρ­γο της κα­τα­πο­λέ­μη­σης των κου­νου­πι­ών.
Α­πο­φα­σί­στη­κε η αύ­ξη­ση των μέ­τρων αν­τι­με­τώ­πι­σης του προ­βλή­μα­τος και αν σε δύ­ο η­μέ­ρες αν δεν εί­ναι εμ­φα­νές το α­πο­τέ­λε­σμα να γί­νουν και α­ε­ρο­ψε­κα­σμοί στην πε­ρι­ο­χή.
Την ί­δια ώ­ρα οι κά­τοι­κοι της Γι­ά­λο­βας και της Πύ­λου δη­λώ­νουν α­δι­κη­μέ­νοι κα­θώς εί­ναι οι μο­να­δι­κοί στην Μεσ­ση­νί­α που πλη­ρώ­νουν κου­νου­πό­ση­μο και ε­ξα­κο­λου­θούν να ζουν με το πρό­βλη­μα των κου­νου­πι­ών.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου