PYLOS NEWS MESSINIA

Ολοκληρώνεται η επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού εντός της Μεσσήνης

fotismosΟ­λο­κλη­ρώ­νε­ται η ε­πε­κτά­σεις του δη­μο­τι­κού φω­τι­σμού εν­τός της Μεσ­σή­νης ό­που το ύ­ψος του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού α­νέρ­χε­ται στις 278.000€.Οι ερ­γα­σί­ες που θα ο­λο­κλη­ρω­θούν ά­με­σα προ­βλέ­πουν την κα­τα­σκευ­ή ι­στών φω­τι­σμού ύ­ψους 9μ. και 6μ. στις πα­ρα­κά­τω ο­δούς της Μεσ­σή­νης:
1)σε ό­λο το μή­κος της ο­δού Βε­λί­κας,
2) ε­πί της ο­δού Κ. Κρόμ­πα α­πό το πάρ­κο συ­νοι­κι­σμού έ­ως την συμ­βο­λή της με την ο­δό Α­να­στ. Α­λε­βί­ζου,
3)ε­πί της α­νω­νύ­μου ο­δού πλη­σί­ον 1ο Γυ­μνά­σιο Μεσ­σή­νης, α­πό την συμ­βο­λή της με ο­δό Στρα­τη­γού Μα­κρυ­γιά­ννη έ­ως την συμ­βο­λή της με την ο­δό Κα­ρα­θε­ο­δω­ρή,
4) ε­πί της ο­δού Ι­ε­ρέ­ως Βα­σι­λεί­ου Μαυ­ρο­ει­δή σε ό­λο το μή­κος της και ε­πί της ο­δού στα­δί­ου έμ­προ­σθεν του Δη­μο­τι­κού Στα­δί­ου,
5) ε­πί της ο­δού Σμύρ­νης,
6) ε­πί της ο­δού Ε. Βε­νι­ζέ­λου
7) ε­πί της α­νω­νύ­μου ο­δού (αρ­χή της εί­ναι η συμ­βο­λή της με την ο­δό Γ.Πα­παν­δρέ­ου και κα­τά­λη­ξη της στο με­τό­χι Ι.Ν. Ζω­ο­δό­χου Πη­γής της Ι­ε­ράς Μο­νής Βουλ­κά­νου) κα­θώς και ε­πί της ο­δού Ζω­ο­δό­χου Πη­γής στην πε­ρι­ο­χή Μπε­ζε­στέ­νια.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου