PYLOS NEWS MESSINIA

Την σύγκληση έκτακτου Δ. Σ. ζητά η Σ. Αποστολοπούλου για την καύση των σκουπιδιών στη χωματερή του Αγ. Νικολάου στην Πύλο

XOMATERI PULOUΤην ά­με­ση σύγ­κλη­ση έ­κτα­κτου Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Δή­μου Πύ­λου – Νέ­στο­ρος ζη­τά η ε­πι­κε­φα­λής της «Λα­ϊ­κής Συ­σπεί­ρω­σης» Σο­φί­α Α­πο­στο­λο­πού­λου για την καύ­ση των σκου­πι­δι­ών που γί­νε­ται στην χω­μα­τε­ρή του Α­γί­ου Νι­κο­λά­ου στην Πύ­λο.Συγ­κε­κρι­μέ­να, η κα. Α­πο­στο­λο­πού­λου στην ε­πι­στο­λή της το­νί­ζει ό­τι:
«Ε­δώ και τρεις μή­νες πε­ρί­που καί­γον­ται τα σκου­πί­δια στη χω­μα­τε­ρή του Α­γί­ου Νι­κό­λα, με α­πρό­βλε­πτες συ­νέ­πει­ες στο πε­ρι­βάλ­λον και στους κα­τοί­κους της πε­ρι­ο­χής. Λό­γω της α­πο­πνι­κτι­κής μυ­ρω­διάς, σε ό­λη τη γύ­ρω πε­ρι­ο­χή εί­ναι α­δύ­να­το να α­νοί­ξεις πα­ρά­θυ­ρο ή να κα­θί­σεις σε α­νοι­χτό χώ­ρο. Οι α­να­θυ­μιά­σεις που πα­ρά­γον­ται συ­νέ­χεια, προ­κα­λούν δύ­σπνοι­α, κά­ψι­μο στο λαι­μό και στα μά­τια, πο­νο­κέ­φα­λο και τά­ση για ε­με­τό. Ε­πί­σης, στη πε­ρι­ο­χή πο­λύ κον­τά στη φω­τιά υ­πάρ­χουν κτη­νο­τρο­φι­κές μο­νά­δες και καλ­λι­έρ­γει­ες.»
Α­κο­λου­θεί η ε­πι­στο­λή της κ. Α­πο­στο­λο­πού­λου προς τον πρό­ε­δρο του Δ.Σ.:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗ­ΜΟ­ΤΙ­ΚΟΥ ΣΥΜ­ΒΟΥ­ΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗ­ΜΟΥ ΠΥ­ΛΟΥ – ΝΕ­ΣΤΟ­ΡΟΣ
Ε­δώ και τρεις μή­νες πε­ρί­που καί­γον­ται τα σκου­πί­δια στη χω­μα­τε­ρή του Α­γί­ου Νι­κό­λα, με α­πρό­βλε­πτες συ­νέ­πει­ες στο πε­ρι­βάλ­λον και στους κα­τοί­κους της πε­ρι­ο­χής. Λό­γω της α­πο­πνι­κτι­κής μυ­ρω­διάς, σε ό­λη τη γύ­ρω πε­ρι­ο­χή εί­ναι α­δύ­να­το να α­νοί­ξεις πα­ρά­θυ­ρο ή να κα­θί­σεις σε α­νοι­χτό χώ­ρο. Οι α­να­θυ­μιά­σεις που πα­ρά­γον­ται συ­νέ­χεια, προ­κα­λούν δύ­σπνοι­α, κά­ψι­μο στο λαι­μό και στα μά­τια, πο­νο­κέ­φα­λο και τά­ση για ε­με­τό. Ε­πί­σης, πρέ­πει να πά­ρου­με υ­πό­ψη μας ό­τι στη πε­ρι­ο­χή πο­λύ κον­τά στη φω­τιά υ­πάρ­χουν κτη­νο­τρο­φι­κές μο­νά­δες και καλ­λι­έρ­γει­ες.Σή­με­ρα ό­λα τα α­πορ­ρίμ­μα­τα πε­τά­γον­ταν χύ­μα στη χω­μα­τε­ρή. Μα­ζί με τις μπά­λες α­πό τον δε­μα­το­ποι­η­τή η  κα­τά­στα­ση έ­χει ξε­φύ­γει α­πό κά­θε έ­λεγ­χο,  και  η φω­τιά καί­ει α­νε­ξέ­λεγ­κτα.  Το ζή­τη­μα αυ­τό εί­ναι πά­ρα πο­λύ σο­βα­ρό έ­χει να κά­νει πρώ­τα- πρώ­τα με την υ­γεί­α μας, με το πε­ρι­βάλ­λον και  με το πο­λι­τι­σμό μας  και  πρέ­πει ά­με­σα να βρε­θεί λύ­ση.Για αυ­τό ζη­τά­με την ά­με­ση σύγ­κλη­ση έ­κτα­κτου Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Δή­μου μας  με αυ­τό το θέ­μα .
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου