PYLOS NEWS MESSINIA

Επιστολή για την παραχώρηση έκτασης απλής χρήσης αιγιαλού -παραλίας από τον Η. Κανάκη

kanakis ilias3Στην πα­ρα­χώ­ρη­ση έ­κτα­σης α­πλής χρή­σης αι­για­λού -πα­ρα­λί­ας στις πε­ρι­ο­χές Γλυ­φα­δά­κι & Πε­τρο­χω­ρί Ρω­μα­νού εί­ναι το αν­τι­κεί­με­νο ε­πι­στο­λής του ε­πι­κε­φα­λής της ε­λάσ­σο­νος μει­ο­ψη­φί­ας του δη­μο­τι­κού συμ­βου­λί­ου Πύ­λου- Νέ­στο­ρος Η­λί­α Κα­νά­κη.
Η ε­πι­στο­λή έ­χει ως ε­ξής:
«Σκο­πός της πα­ρού­σας ε­πι­στο­λής εί­ναι να δο­θούν στην δη­μο­σι­ό­τη­τα ό­λες οι α­πα­ραί­τη­τες δι­ευ­κρι­νή­σεις οι ο­ποί­ες θα αι­τι­ο­λο­γούν την εμ­μο­νή του Δη­μάρ­χου Πύ­λου –Νέ­στο­ρος κ. Κα­φαν­τά­ρη Δη­μή­τριου , για την πα­ρα­χώ­ρη­ση έ­κτα­σης α­πλής χρή­σης αι­για­λού -πα­ρα­λί­ας στις πε­ρι­ο­χές Γλυ­φα­δά­κι & Πε­τρο­χω­ρί Ρω­μα­νού.
Η χω­ρίς τέ­λος α­πί­στευ­τη αυ­τή ε­πι­μο­νή του κα­θί­στα­ται πε­ρισ­σό­τε­ρο α­δι­και­ο­λό­γη­τη κα­θώς ο ί­διος α­ψη­φά την αρ­νη­τι­κή α­πάν­τη­ση που προ­σφά­τως δό­θη­κε α­πό το αρ­μό­διο Υ­πουρ­γεί­ο Π.Ε.Κ.Α., στο αί­τη­μα του  για την σύμ­φω­νη γνώ­μη πα­ρα­χώ­ρη­σης ε­πι­πλέ­ον έ­κτα­σης Αι­για­λού στην εν λό­γω πα­ρα­λί­α(Αρ. Πρωτ.31385/1410 -03.07.2014).
Το συγ­κε­κρι­μέ­νο αί­τη­μά του α­φε­νός ε­άν πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ε­πι­βα­ρύ­νει ση­μαν­τι­κά την οι­κο­λο­γι­κή α­ξί­α του πε­ρι­βάλ­λον­τος της συγ­κε­κρι­μέ­νης πε­ρι­ο­χής και α­φε­τέ­ρου θα προ­κα­λέ­σει ε­πι­πρό­σθε­τες α­πει­λές στην ω­ο­το­κί­α της θα­λάσ­σιας χε­λώ­νας C­a­r­e­t­ta-C­a­r­e­t­ta.
Ε­φό­σον ό­πως προ­κύ­πτει α­πό τα α­νω­τέ­ρω,  α­ναμ­φι­σβή­τη­τα δεν ε­ξυ­πη­ρε­τεί­ται κα­νέ­να δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον ,ας μας  ε­ξη­γή­σει ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου Νέ­στο­ρος που τε­λι­κώς α­πο­σκο­πούν οι συγ­κε­κρι­μέ­νες αυ­τές ε­νέρ­γει­ες. Ας μας ε­ξη­γή­σει ε­πι­πρό­σθε­τα την λο­γι­κή με την ο­ποί­α ε­νερ­γεί και τον λό­γο που ε­στιά­ζει στην  συγ­κε­κρι­μέ­νη πε­ρι­ο­χή και ό­χι για πα­ρά­δειγ­μα στην αν­τί­θε­τη πλευ­ρά της Πα­ρα­λί­ας που στε­γά­ζον­ται οι εγ­κα­τα­στά­σεις της ξε­νο­δο­χεια­κής Μο­νά­δας C­o­s­ta-N­a­v­a­r­i­no . Ποι­ά συμ­φέ­ρον­τα τε­λι­κώς εκ­προ­σω­πεί?
Ας πα­ρα­δε­χτεί δη­μο­σί­ως ό­τι χρη­σι­μο­ποι­εί την Ι­δι­ό­τη­τα του  «Πρώ­του Πο­λί­τη της Πό­λης» προ­κει­μέ­νου να πλή­ξει προ­σω­πι­κά τον κ. Παυ­λό­που­λο Βα­σί­λει­ο ο ο­ποί­ος συμ­με­τεί­χε ως Υ­πο­ψή­φιος Δη­μο­τι­κός Σύμ­βου­λος στον συν­δυα­σμό μου ’­’­ΚΟΙ­ΝΩ­ΝΙΑ ΣΕ ΚΙ­ΝΗ­ΣΗ΄΄ και   τυγ­χά­νει να ε­νοι­κιά­ζει νο­μί­μως κα­τά την θε­ρι­νή πε­ρί­ο­δο έ­κτα­ση για ε­παγ­γελ­μα­τι­κή χρή­ση στην  συγ­κε­κρι­μέ­νη πα­ρα­λί­α.
Με την πα­ρού­σα ε­πι­στο­λή ε­πι­τεί­νω την προ­σο­χή του αρ­μό­διου Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος της Πύ­λου ώ­στε να υ­πη­ρε­τεί την Νο­μι­μό­τη­τα και ό­χι να συγ­κα­λύ­πτει την πα­ρα­νο­μί­α ό­πως εκ­πί­πτει λό­γω αρ­μο­δι­ό­τη­τας. Ε­πι­πρό­σθε­τα ε­πι­ζη­τώ την Δη­μό­σια Συ­γνώ­μη του Δη­μάρ­χου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος κ. Κα­φαν­τά­ρη Δη­μή­τριου και του υ­πεν­θυ­μί­ζω ό­τι ε­ξε­λέ­γη ώ­στε να λει­τούρ­γει πάν­το­τε με γνώ­μο­να το Δη­μό­σιο Συμ­φέ­ρον μα­κριά α­πό προ­σω­πι­κές και πο­λι­τι­κές αν­τι­πα­ρα­θέ­σεις.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου