PYLOS NEWS MESSINIA

70χρονος βοσκός αυτοκτόνησε δέκα μέρες μετά την αποφυλάκισή του

Ο αυτόχειρας είχε κατηγορηθεί για 85 εμπρησμούς σε δασικές περιοχές - Δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του, ωστόσο στο περιβάλλον του δήλωνε συχνά ότι η σύλληψή του είχε καταστρέψει τη ζωή του και είχε χάσει όλα του τα ζώα
Δέκα ημέρες μετά την αθώωση και την αποφυλάκισή του, ο 70χρονος κτηνοτρόφος που είχε κατηγορηθεί για 85 εμπρησμούς σε δασικές περιοχές μεταξύ Νέδουσας και Πολιανής στον Ταΰγετο το καλοκαίρι του 2013, έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του σπιτιού του αδελφού του που τον φιλοξενούσε στην Αρτεμισία Μεσσηνίας.
Ο αδελφός του 70χρονου τον βρήκε απαγχονισμένο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του, ωστόσο στο περιβάλλον του δήλωνε συχνά ότι η σύλληψή του από άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής είχε καταστρέψει τη ζωή του και είχε χάσει όλα του τα ζώα. 
Ο 70χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο μετά από έρευνες των αρχών στον Ταΰγετο και είχε παραμείνει προφυλακισμένος ως πριν από δέκα ημέρες που αφέθηκε ελεύθερος, όταν απαλλάχθηκε για τις κατηγορίες του εμπρησμού από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας όπου έγινε η δίκη του
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου