PYLOS NEWS MESSINIA

Καταγγελία: Φύλακας έκλεισε μαθητές έξω από το Κάστρο της Μεθώνης Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/36298-kastro-methwnis

Τη συμπεριφορά ενός φύλακα στο Κάστρο της Μεθώνης καταγγέλλει η Χ. Κ. Πανοπούλου, διευθύντρια του 4ου Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Αλίμου Αττικής και αρχηγός εκπαιδευτικής εκδρομής 82 μαθητών του εν λόγω σχολείου. Αναφέρει, ειδικότερα, η Χ. Κ. Πανοπούλου: «Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 82 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Αλίμου Αττικής επεσκέφθησαν το Κάστρο της Μεθώνης στο πλαίσιο υλοποίησης έξι εγκεκριμένων διά του υπ’ αρ. 13348/16-12-2013 εγγράφου της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας περιβαλλοντικών προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα "Κάστρο. Ο τόπος ορίζει, ο άνθρωπος το κτίζει: Τα κάστρα της Πελοποννήσου, το Κάστρο της Μεθώνης". Η παιδαγωγική ομάδα ήταν στην είσοδο του εν λόγω Κάστρου στις 14:40. Εκεί υπήρχε ένας φύλακας, ονόματι Ηλίας κατά δήλωσή του, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τους μαθητές και τους συνοδούς τους, κλείδωσε την είσοδο του Κάστρου και αποχώρησε. Σημειωτέον ότι ο αναρτημένος σε ταμπέλα εκτός του χώρου χρόνος εξέπνεε στις 15:00. Οι συνοδοί και η αρχηγός της εκδρομής μάταια τον παρακάλεσαν να επιτρέψει στους μαθητές μια σύντομη περιήγηση, στο πλαίσιο επισκεψιμότητας του προκαθορισμένου χρόνου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου