PYLOS NEWS MESSINIA

Στην τελική ευθεία για να αρχίσουν οι εργασίες στα Περιφερειακά Ιατρεία Μεθώνης και Πεταλιδίου

iatreioΠρος συμ­βα­σι­ο­ποί­η­ση ο­δεύ­ουν τα δύ­ο (2) ση­μαν­τι­κά έρ­γα Α’θμιας φρον­τί­δας υ­γεί­ας στο Νο­μό Μεσ­ση­νί­ας που έ­χουν σχε­δια­στεί να υ­λο­ποι­η­θούν μέ­σω των κοι­νο­τι­κών πό­ρων του ΕΣΠΑ.Πρό­κει­ται για την κα­τα­σκευ­ή των νέ­ων Πε­ρι­φε­ρεια­κών Ι­α­τρεί­ων Με­θώ­νης και Πε­τα­λι­δί­ου συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 580.000 € μιας και ο­λο­κλη­ρώ­θη­κε η εκ­δί­κα­ση των υ­πο­βλη­θέν­των προ­σφυ­γών. Έ­τσι λοι­πόν το α­μέ­σως δι­ά­στη­μα α­να­μέ­νε­ται η υ­πο­γρα­φή των συμ­βά­σε­ων και η έ­ναρ­ξη των ερ­γα­σι­ών.
Ό­σο α­φο­ρά τα άλ­λα δύ­ο (2) έρ­γα που α­φο­ρούν α. την α­να­δι­αρ­ρύθ­μι­ση του ι­σο­γεί­ου του κτι­ρί­ου των Ε­ξω­τε­ρι­κών Ι­α­τρεί­ων της Ν.Μ.Κυ­πα­ρισ­σί­ας προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 1.246.407,20 € και β. την κα­τα­σκευ­ή του Π.Ι.Βλα­χό­που­λου προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 260.000 € μέ­σα στο μή­να Α­πρί­λιο ε­ξε­τά­ζον­ται οι προ­σφυ­γές α­πό την ε­πι­τρο­πή του άρ­θρου 168 και στη συ­νέ­χεια υ­πο­γρά­φον­ται οι συμ­βά­σεις με τους ό­ποι­ους α­να­δό­χους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου