PYLOS NEWS MESSINIA

Διαψεύδει την "Ελευθερία" ο Περικλής Μαντάς!

Διαψεύδει την "Ελευθερία" ο Περικλής Μαντάς!
Πριν από λίγα λεπτά εξέδωσε ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και ο Πρόεδρός της Περικλής Μαντάς ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" που σήμερα... ενέπλεξε τον ίδιο αναφορικά με εξέταση υποψηφιότητας του Δ. Κούκη ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Αναλυτικά στην δήλωσή του σημειώνεται:Διευκρινήσεις στο δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με τίτλο: «Αντιπεριφερειάρχης Τατούλη: Επιμονή σε Αλειφέρη, διάψευση για Κούκη»
Σχετικά με σημερινό σας δημοσίευμα, που αφορά δηλώσεις μου, για τυχόν εξέταση από τη Νέα Δημοκρατία, της υποψηφιότητας του κ. Κούκη Δημήτρη για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με τον συνδυασμό του κ. Τατούλη, έχω να δηλώσω ότι, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα υποψηφιότητας του για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε παρατήρηση εκ μέρους μου όπως αναφέρθηκε στο δημοσίευμά σας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου