PYLOS NEWS MESSINIA

Συνάντηση Αργυράκη με εκπροσώπους του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

Συνάντηση με εκπροσώπους του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ) είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης σήμερα στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Ευάγγελος Σιδερέας, πρόεδρος του Δ.Σ. και οι επιστημονικοί συνεργάτες Ρομάνα Μαϊόλι – Σπερώνη και Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το έργο που προσφέρει το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ το οποίο δραστηριοποιείται στη Μεσσηνία από το 1999 με προγράμματα πρωτογενούς πρόληψης, που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, αλλά και σε γονείς και εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία πάντα με τον ΟΚΑΝΑ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την ανάγκη στήριξης του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ από όλους τους φορείς για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει, ενώ ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ότι στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε πίστωση 40.000 για την ενίσχυσή του για το έτος 2014.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου