PYLOS NEWS MESSINIA

«Ανεπιθύμητοι» Νικολάκου και Αργυράκης στο Μελιγαλά

Άρον άρον και… τρέχοντας, έφυγε από τη συνέλευση των κατοίκων το Σάββατο το βράδυ στο Μελιγαλά, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου στην Καλλιρρόη.

Οι κάτοικοι όχι μόνο δεν ξέχασαν, τη σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και την τότε παρουσία της αστυνομίας, ώστε οι κάτοικοι να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στη εν λόγω συνεδρίαση.


Κορυφώθηκαν, όμως όταν πήγε να δοθεί ο λόγος στην κα Νικολάκου, η οποία συνοδευόταν από το νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Γ. Αργυράκη. Τότε οι κάτοικοι, αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να αναγκάσουν την κα Νικολάκου και τον κ. Αργυράκη, να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Μάλιστα, ορισμένοι κάτοικοι τους ακολούθησαν μέχρι έξω, με αποτέλεσμα αστυνομικός να χρειασθεί να παρέμβει προς τους κατοίκους για να ηρεμήσουν. Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την αποχώρηση της κας Νικολάκου.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, ο Δήμαρχος Οιχαλίας Φ. Μπάμης και υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παν. Αλευράς, κ.ά.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου