PYLOS NEWS MESSINIA

Δυναμώνει ο Κανάκης στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, παρά τον “πόλεμο” των ετερόκλητων συμμαχιών από…αποτυχημένους αυτοδιοικητικούς!

kanakis5Με­θο­δι­κά, δη­μι­ουρ­γι­κά και με ι­σχυ­ρή ά­μυ­να στις …ε­τε­ρό­κλη­τες δυ­νά­μεις που τον πο­λε­μά­νε, προ­χω­ρά­ει ο υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ!Η δυ­να­μι­κή εμ­φά­νι­ση του αυ­το­δη­μι­ούρ­γη­του ε­πι­χει­ρη­μα­τί­α και έμ­πει­ρου Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κού, Κα­νά­κη έ­χει φέ­ρει τα πά­νω-κά­τω στον Δη­μο­κρα­τι­κό Δή­μο της Δυ­τι­κής Μεσ­ση­νί­ας!
Με­τά τις α­πει­λές που δέ­χθη­καν ο­ρι­σμέ­νοι υ­πο­ψή­φιοι Σύμ­βου­λοι του Συν­δυα­σμού (οι ο­ποί­ες έ­πε­σαν στο …και­νό) και με­τά την γνω­στο­ποί­η­ση κά­ποι­ων “χρυ­σαυ­γη­τών” σε συν­δυα­σμό …α­ρι­στε­ρό, τώ­ρα έ­χει εμ­φα­νι­στεί και το φαι­νό­με­νο της “εκ­δι­κη­τι­κής” μα­νί­ας α­πό πρώ­ην (α­πο­τυ­χόν­τες) υ­πο­ψη­φί­ους Δη­μάρ­χους.Συγ­κε­κρι­μέ­να πρώ­ην ΠΑΣΟΚοι …αυ­το­δι­οι­κη­τι­κοί, οι ο­ποί­οι φέ­ρον­ται να στη­ρί­ζουν και να συμ­με­τέ­χουν σε “α­ρι­στε­ρό” ψη­φο­δέλ­τιο, δη­λώ­νουν με έν­το­νο ύ­φος …ητ­το­πά­θειας, πως στον Δεύ­τε­ρο γύ­ρο θα στη­ρί­ξουν τον νυν Δή­μαρ­χο Κα­φαν­τά­ρη!Προ­ε­ξο­φλούν δη­λα­δή την …ήτ­τα τους και κα­τα­βάλ­λουν προ­σπά­θεια να με­τα­φέ­ρουν την προ­σω­πι­κή τους εμ­πά­θεια στους πο­λί­τες του Δή­μου!
Η τα­κτι­κές αυ­τές έ­χουν έν­το­να προ­βλη­μα­τί­σει τους ψη­φο­φό­ρους οι ο­ποί­οι …ο­μα­δι­κά, προ­σέρ­χον­ται στην υ­πο­στή­ρι­ξη του Η­λί­α Κα­νά­κη!Εί­ναι πλέ­ον βέ­βαι­ο, πως οι ε­πο­χές της …μαγ­κού­ρας και των… ε­ξαρ­τή­σε­ων των πο­λι­τών α­πό τους δή­θεν πα­ρά­γον­τες, έ­χει πα­ρέλ­θει και κα­νέ­νας δεν μπο­ρεί να κα­θο­δη­γή­σει την ψή­φο τους!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου