PYLOS NEWS MESSINIA

Λαϊκισμός …η πολιτική ατζέντα Πετράκου

mpouza antoniaΤης Αν­τω­νί­ας Μπού­ζα
«Εμ­μο­νι­κά θα λέ­γα­με ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πε­τρά­κος, θε­ω­ρεί τον ε­αυ­τό του ως άλ­λο…Πουα­ρώ και α­να­ζη­τεί συ­νε­χώς σκάν­δα­λα και α­τα­σθα­λί­ες στη δι­οί­κη­ση Πέ­τρου Τα­τού­λη στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου.Αυ­τόν τον τρό­πο του πο­λι­τεύ­ε­σθαι, δη­λα­δή την πο­λι­τι­κή της λά­σπης, α­ρέ­σκον­ται και κά­ποι­οι άλ­λοι να τον α­κο­λου­θούν, λό­γω της γνώ­σης που υ­πάρ­χει, πως η Ελ­λη­νι­κή κοι­νω­νί­α, έ­χει πλέ­ον και δί­και­α, μη­δε­νι­κή α­νο­χή σε φαι­νό­με­να δι­α­φθο­ράς και κα­κο­δι­α­χεί­ρι­σης
Αλ­λά αυ­τή η κοι­νω­νι­κή ευ­αι­σθη­σί­α στα φαι­νό­με­να δι­α­φθο­ράς, δεν ε­πι­τρέ­πει σε κα­νέ­ναν, να ε­πω­φε­λεί­ται α­πό τη λά­σπη που πε­τι­έ­ται σε πρό­σω­πα και πο­λι­τι­κές , εν ό­ψει των αυ­το­δι­οι­κη­τι­κών ε­κλο­γών και των ευ­ρω­ε­κλο­γών.
Το νό­μι­μο αν εί­ναι  και η­θι­κό, πρέ­πει και ο ί­διος ο βου­λευ­τής, να το α­να­ζη­τή­σει σε δι­κές του προ­γε­νέ­στε­ρες πο­λι­τι­κές συμ­πε­ρι­φο­ρές.
Πα­ρέ­δω­σε λέ­ει το τρέ­χον ρε­πορ­τάζ, …συμ­πλη­ρω­μα­τι­κά στοι­χεί­α και νέ­ο φά­κε­λο στον κ. Ρα­κιν­τζή, για να συμ­πε­ρι­λη­φθούν, στην α­πό μη­νών προ­η­γού­με­νη α­να­φο­ρά του για το ί­διο θέ­μα δη­λα­δή, την υ­πο­ψί­α σκαν­δά­λων σε πε­ρι­πτώ­σεις έρ­γων, που υ­λο­ποι­ούν­ται στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου!
Συγ­κε­κρι­μέ­να, εί­χε ξα­να­κά­νει την ί­δια ε­νέρ­γεια, την 1η Νο­εμ­βρί­ου 2013 ο κ. Θα­νά­σης Πε­τρά­κος, πα­ρα­δί­δον­τας πά­λι, έ­ναν φά­κε­λο με στοι­χεί­α για τα έρ­γα στην Πε­λο­πόν­νη­σο και την εμ­πλο­κή κ. Τα­τού­λη, στους υ­πουρ­γούς Υ­πο­δο­μών, Με­τα­φο­ρών και Δι­κτύ­ων, κ. Μ. Χρυ­σο­χο­ϊ­δη και Ε­σω­τε­ρι­κών, κ. Ι. Μι­χε­λά­κη κα­θώς και στο Γε­νι­κό Ε­πι­θε­ω­ρη­τή Δη­μό­σιας Δι­οί­κη­σης, κ. Λ. Ρα­κιν­τζή.
Ε­ρω­τώ λοι­πόν,
1.Ο κ. Ρα­κιν­τζής για­τί δεν ξε­δι­α­λύ­νει ο­ρι­στι­κά το θέ­μα του ο­ποί­ου εί­ναι γνώ­στης, α­πό το Νο­έμ­βριο 2013 κι ε­πι­τρέ­πει στο συ­νή­θη λα­ϊ­κι­σμό του Πε­τρά­κου να συν­τη­ρεί το θέ­μα, με α­πί­στευ­τη λά­σπη ε­ναν­τί­ον του κ.Τα­τού­λη;
2.Αν συ­νέ­τρε­χε λό­γος, ο Ε­πι­θε­ω­ρη­τής Δη­μό­σιας Δι­οί­κη­σης κ. Ρα­κιν­τζής, θα ε­πέ­τρε­πε την α­πρό­σκο­πτη και α­δι­α­τά­ρα­χτη πο­ρεί­α προς τις ε­κλο­γές του Τα­τού­λη χω­ρίς να έ­χει πα­ρέμ­βει;
3.Τι ε­πι­πτώ­σεις θα έ­χει ο εν λό­γω λα­ϊ­κι­στής πο­λι­τι­κός, αν ο­ρι­στι­κά α­πο­δει­χθεί ό­τι δεν ι­σχύ­ουν τα κα­ταγ­γελ­λό­με­να;
Ε­νά­μι­ση μή­να πριν τις ε­κλο­γές, μό­νο ως α­ή­θη, αν­τι­δε­ον­το­λο­γι­κή και εκ του πο­νη­ρού, θε­ω­ρώ τη συν­τή­ρη­ση του θέ­μα­τος με τις κι­νή­σεις του βου­λευ­τή, που δυ­στυ­χώς γι΄ αυ­τόν, έ­χει βα­σί­σει την πο­λι­τι­κή του ε­πι­βί­ω­ση και την ε­πι­τυ­χί­α του Πε­ρι­φε­ρεια­κού συν­δυα­σμού κ. Βου­δού­ρη, στην ό­ξυν­ση και στη λά­σπη.
Απαιτούμε λοιπόν από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, να δώσει άμεσα το πόρισμά του για όσα καταγγέλλονται, διότι η πορεία προς τις εκλογές επιβάλλεται να είναι ξεκάθαρη και χωρίς βαρίδια για όλους εμάς, που δεν έχουμε συμμετοχή στη διοίκηση, ακούμε αμήχανα, όλη αυτήν τη σκανδαλολογική ρητορική και την απίστευτη λασπολογία των πολιτικών αντιπάλων του κ.Τατούλη.
Στην πολιτική επιβάλλεται να υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις  και όχι υπόγειοι τρόποι δυσφήμισης και ανορθόδοξης πολεμικής. Αυτό βέβαια αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στην πολιτική , αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο καταγγέλλων κ.Πετράκος, πρέπει όχι μόνο να το ξέρει, αλλά και να το εφαρμόζει .
Αν τόσο αυτός, όσο και ο υποψήφιος  του Σύριζα κ.Βουδούρης έχουν θέσεις και προτάσεις ικανές και πείσουν με αυτές τους πολίτες της Πελοποννήσου , τότε θα έχει νικήσει η Δημοκρατία.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου