PYLOS NEWS MESSINIA

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! Δυναμικό “ξεκαθάρισμα” θέσεων από τον Γιάννη Μανώλη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!Πε­λο­πον­νη­σια­κός Πο­λυ­μέ­τω­πος α­γώ­νας με προ­ο­πτι­κή και α­να­πτυ­ξια­κό στό­χο!
Προ­ε­κλο­γι­κό α­γώ­να αρ­χών και προ­ο­πτι­κής Α­νά­πτυ­ξης για την Πε­λο­πόν­νη­σο θα εί­ναι τα βα­σι­κά χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά του προ­γράμ­μα­τός μας και ό­χι …στεί­ρα Αν­τι­τα­του­λι­κή πο­ρεί­α.Αυ­τό ε­πι­ση­μαί­νει στα στε­λέ­χη του ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Γιά­ννης Μα­νώ­λης, το­νί­ζον­τας πως τα σκάν­δα­λα και το ε­πο­νο­μα­ζό­με­νο “κα­θε­στώς” Τα­τού­λη έ­χει πά­ρει το… δρό­μο του, με κο­ρυ­φαί­ο γε­γο­νός την ε­νη­μέ­ρω­ση του Πρω­θυ­πουρ­γού, ώ­στε να μην υ­πάρ­χουν δι­και­ο­λο­γί­ες ά­γνοι­ας!
Ο κ. Μα­νώ­λης τό­νι­σε α­κό­μη, πως α­μέ­σως με­τά το Πά­σχα, θα εί­ναι ο­λο­κλη­ρω­μέ­νο το Πρό­γραμ­μα του συν­δυα­σμού, ώ­στε να γί­νει σα­φές στους Πε­λο­πον­νή­σιους το δι­α­φο­ρε­τι­κό και α­να­πτυ­ξια­κό σχέ­διο, σύμ­φω­να με το ο­ποί­ο θα μπουν οι δι­α­κρι­τές γραμ­μές στα ό­σα μπο­ρεί να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει η Πε­ρι­φέ­ρεια με βά­ση τις “κα­λι­κρα­τι­κές” αρ­μο­δι­ό­τη­τες που έ­χει και στα ό­σα θα δι­εκ­δι­κή­σει α­πό την κεν­τρι­κή ε­ξου­σί­α η ο­ποί­α α­σχο­λεί­ται μό­νο με τις …μνη­μο­νια­κές της υ­πο­χρε­ώ­σεις!
Ο Γιά­ννης Μα­νώ­λης πι­στεύ­ει πως η Πε­λο­πόν­νη­σος έ­χει α­νάγ­κη α­πό έ­να ρε­α­λι­στι­κό πρό­γραμ­μα α­νά­πτυ­ξης, δί­χως κομ­μα­τι­κές “αγ­κυ­λώ­σεις” και α­πο­κλει­στι­κές “ι­δε­ο­λο­γι­κές” ε­νός χώ­ρου!
Γι’ αυ­τό και στα πέν­τε (5) ψη­φο­δέλ­τια του συν­δυα­σμού στους αν­τί­στοι­χους Νο­μούς θα υ­πάρ­χουν στε­λέ­χη δι­α­φο­ρε­τι­κών “α­πο­χρώ­σε­ων” …α­πεγ­κλω­βι­σμέ­να α­πό τα προ­σω­πι­κά τους …ι­δε­ώ­δη, με στό­χο την συ­νύ­παρ­ξη για την ε­φαρ­μο­γή του Πε­λο­πον­νη­σια­κού προ­γράμ­μα­τος.
Πα­ράλ­λη­λα ο κ. Μα­νώ­λης κα­τέ­στη­σε σα­φές πως η “συ­νερ­γα­σί­ες” εί­ναι ε­φι­κτές, μό­νο ε­άν και ε­φό­σον συμ­πί­πτουν στο πρό­γραμ­μα και ό­χι εκ των υ­στέ­ρων με αν­ταλ­λα­γή “ο­φι­τσί­ων” και δι­α­πλε­κο­μέ­νων σχέ­σε­ων!Τό­νι­σε δε, πως ό­σοι ε­πι­χει­ρούν να “προ­βο­κά­ρουν” τον συν­δυα­σμό με φη­μο­λο­γί­ες …εμ­πλε­κο­μέ­νων συμ­φε­ρόν­των, θα βρε­θούν προ εκ­πλή­ξε­ων και ί­σως να το με­τα­νι­ώ­σουν πι­κρά!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου