PYLOS NEWS MESSINIA

Δήμος Πύλου – Νέστορος – «Αναγκαίο κακό » ο Δημήτρης Καφαντάρης !

Αγαπητοί φίλοι του newsmessinia

Σας αποστέλλω  αυτή την επιστολή με την ελπίδα ότι θα έχετε την τόλμη να την δημοσιεύσετε διότι πιθανόν ίσως είναι αντίθετη από τις προσωπικές σας επιλογές .
Ωθούμαι σε αυτή την κίνηση διότι ο δήμος Πύλου –Νέστορος είναι ο τόπος  που γεννήθηκα ο τόπος που ανδρώθηκα ο τόπος που ζώ καθημερινά  και έχω κάθε λόγο να με ενδιαφέρει το ποιος θα βρεθεί στο τιμόνι του δήμου μετά τις εκλογές του Μαίου .
Η πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής  στα 3.5 χρόνια  που πέρασαν έδειξε ότι  παρά τα λάθη σε ορισμένους τομείς που διέπραξε  , διαθέτει την δύναμη να μετατρέψει τον δήμο Πύλου – Νέστορος σε ισχυρό δήμο  της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας .
Λάθη φυσικά έγιναν  αλλά λάθη κάνει όποιος παράγει έργο, αλάνθαστοι είναι όσοι δεν …προσφέρουν τίποτα ..οι τσάμπα μάγκες !
Έμεινα έκπληκτος  από την συμπόρευση  της «ομάδας » του Τάσου Τσορώνη ό οποίος «έχρισε » διάδοχο τον γιό του, στον συνδυασμό  του ΣΥΡΙΖΑ  «παλεύοντας » να λάβει τον τίτλο του ….αντιμνημονιακού  προκειμένου ο κος Τσορώνης να «ξεπλύνει » τα μνημονιακά του χρόνια, στην διάρκεια των οποίων με την στήριξη των μνημονιακών «μεγαλούργησε »..
Από την πλευρά του ο Ηλίας Κανάκης  « μάχεται » να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του στον χώρο της Κεντροαριστεράς η «φυγομαχία » Φιλιππόπουλου αλλά κινδυνεύει να  «συντριβεί » από το διαχωριστικό δίλλημα  με το οποίο θα «πιπιλίσουν » τον απλό ψηφοφόρο  οι λαϊκιστές  του ΣΥΡΙΖΑ –Καραμπάτσου  -Τσορώνη  μνημόνιο ή …αντιμνημόνιο
Θα μας κάνουν στο τέλος να πιστέψουμε ότι για την οικονομική κρίση που μας μαστίζει ευθύνονται οι …..Καφαντάρης και Κανάκης !!!
Σαν απλός ψηφοφόρος και δημότης του δήμου Πύλου – Νέστορος  ελπίζω και εύχομαι ,με το χέρι στην καρδιά  για το καλό  και την ανάπτυξη του τόπου μας , να επιλέξει τον μελλοντικό του δήμαρχο με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και ας τιμωρήσει όσους βρήκαν το αυτοδιοικητικό πεδίο  σαν πεδίο δόξης λαμπρό   προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα  αντιμνημονιακα πιστοποιητικά που αναζητούν για την μελλοντική τους πολιτική πορεία .
Ο απλός δημότης του δήμου Πύλου –Νέστορος  με την ψήφο του στις εκλογές του Μαίου θα επιλέξει αυτούς που έχουν δώσει δείγματα γραφής και θα αποστασιοποιηθεί από μισαλλόδοξες φωνές που αποκλειστικό σκοπό έχουν να γίνουν νεροκουβαλητές στην προοπτική εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ με γνώμονα πάντα θέσεις και οφίτσια  τα οποία «χόρτασαν » στα …..μνημονιακά τους χρόνια 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου