PYLOS NEWS MESSINIA

Κοινή δήλωση 4 υποψηφίων συμβούλων του Γ. Τσώνη για το Αγροτικό Ιατρείο Λογγά

iatreioΟι υ­πο­ψή­φιοι σύμ­βου­λοι της «Α­δέ­σμευ­της Κί­νη­σης Πο­λι­τών Μεσ­σή­νης» Η­λί­ας Πε­τρό­που­λος, Παν­τε­λής Α­θα­να­σό­που­λος, Νί­κος Ρι­σβά­νης, Ι. Η­λι­ό­που­λος και  Έ­λε­να Δρα­κο­πού­λου με κοι­νή τους δή­λω­ση σχε­τι­κά με την λει­τουρ­γί­α του Α­γρο­τι­κού Ι­α­τρεί­ου του Λογ­γά το­νί­ζουν:«Δι­α­βά­σα­με με έκ­πλη­ξη και α­πο­ρί­α την ε­πι­στο­λή τό­σο του Προ­έ­δρου της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Λογ­γά, Ι. Γάλ­λου, ό­σο και την ε­πι­στο­λή του Δη­μάρ­χου Μεσ­σή­νης Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λου, για τον τρό­πο με τον ο­ποί­ο αν­τι­με­τώ­πι­σαν την πρω­το­βου­λί­α του υ­πο­ψη­φί­ου Δη­μάρ­χου Δ. Μεσ­σή­νης κ. Γ. Τσώ­νη, προ­κει­μέ­νου να ε­πα­να­λει­τουρ­γή­σει το Α­γρο­τι­κό Ι­α­τρεί­ο Λογ­γά.
Ε­κεί­νο που κα­θό­ρι­σε την πρω­το­βου­λί­α μας για συ­νάν­τη­ση με τον κα­θ’ ύ­λην αρ­μό­διο για το θέ­μα, δι­οι­κη­τή του Νο­σο­κο­μεί­ου Κα­λα­μά­τας κ. Γ. Μπέ­ζο, ή­ταν α­πο­κλει­στι­κά και μό­νον ό­τι το Α­γρο­τι­κό Ι­α­τρεί­ο Λογ­γά πα­ρα­μέ­νει κλει­στό α­πό τον Ι­ού­νιο του 2013, δη­μι­ουρ­γών­τας με­γά­λο πρό­βλη­μα στην πε­ρι­ο­χή και ι­δι­αί­τε­ρα στους υ­πε­ρή­λι­κες.
Με δε­δο­μέ­νο το πρό­βλη­μα αυ­τό, με­τά και τις δι­και­ο­λο­γη­μέ­νες δι­α­μαρ­τυ­ρί­ες των κα­τοί­κων της πε­ρι­ο­χής για την α­πα­ρά­δε­κτη -και μά­λι­στα χρο­νί­ζου­σα- κα­τά­στα­ση, θε­ω­ρή­σα­με χρέ­ος μας με τον υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο Δ. Μεσ­σή­νης Γ. Τσώ­νη, να συμ­βά­λου­με στην ε­πί­λυ­ση του προ­βλή­μα­τος. Κι­νού­με­νοι προς αυ­τήν την κα­τεύ­θυν­ση -χω­ρίς κα­μί­α δι­ά­θε­ση αν­τι­πα­ρά­θε­σης- εκ­θέ­σα­με το πρό­βλη­μα στον υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο κ. Γ. Τσώ­νη, ο ο­ποί­ος ε­πι­σκέ­φθη­κε το Δι­οι­κη­τή του Νο­σο­κο­μεί­ου και του πα­ρου­σί­α­σε το πρό­βλη­μα, το­νί­ζον­τας την ε­πι­τα­κτι­κή α­νάγ­κη της ά­με­σης ε­πί­λυ­σής του.
Ε­μάς, ου­δό­λως μας εν­δι­α­φέ­ρει αν ο Πρό­ε­δρος της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Λογ­γά, ή η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή του κ. Α­να­στα­σό­που­λου, έ­χουν προ­βεί και σε ποί­ες ε­νέρ­γει­ες για την ε­πί­λυ­ση του προ­βλή­μα­τος, ό­πως άλ­λω­στε δεν α­φο­ρούν κα­θό­λου και τους κα­τοί­κους της πε­ρι­ο­χής, οι ο­ποί­οι υ­πο­φέ­ρουν α­πό το γε­γο­νός ό­τι το Α­γρο­τι­κό Ι­α­τρεί­ο πα­ρα­μέ­νει κλει­στό ε­πί 9 ο­λό­κλη­ρους μή­νες.
Αυ­τή εί­ναι η πι­κρή α­λή­θεια, την ο­ποί­α δυ­στυ­χώς, δεν μπο­ρούν κά­ποι­οι να αλ­λά­ξουν, ό­σο και αν τους ε­ξόρ­γι­σε η ε­νέρ­γειά μας, -που α­νέ­δει­ξε το πρό­βλη­μα- με­τά τις α­πο­τυ­χη­μέ­νες, ό­πως α­πο­δει­κνύ­ε­ται, ε­νέρ­γει­ες τους για την ε­πα­να­λει­τουρ­γί­α του Α­γρο­τι­κού Ι­α­τρεί­ου, που ι­σχυ­ρί­ζον­ται ό­τι έ­κα­ναν.Ευ­ελ­πι­στού­με, ό­τι ο Δι­οι­κη­τής του Νο­σο­κο­μεί­ου κ. Γ. Μπέ­ζος, ο ο­ποί­ος έ­χει προ­σφέ­ρει έρ­γο στην πε­ρι­ο­χή μας στον το­μέ­α της υ­γεί­ας, θα δώ­σει λύ­ση στο χρο­νί­ζον πρό­βλη­μα του Α­γρο­τι­κού Ι­α­τρεί­ου Λογ­γά, ό­πως δι­α­βε­βαί­ω­σε τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο Δ. Μεσ­σή­νης κ. Γ. Τσώ­νη.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου