PYLOS NEWS MESSINIA

Χρωστά 2 εκ. € το costa navarino στον δήμο Πύλου; ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Το συγκρότημα costa Navarino,έχει περιφράξει και σε αυτά έχει κατασκευάσει το γήπεδο του γκόλφ, 68 και πλέον στρέμματα που ανήκουν στον δήμο Πύλου. Πρόκειται για ακίνητο που βρίσκεται στην στρεμματική θέση «ΜΗΔΕΝ» του δήμου Πύλου.
Μέχρι τώρα η επιχείρηση δεν έχει πληρώσει όπως είχε συμφωνήσει με την πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας  το τεράστιο αυτό οικόπεδο που είναι ιδιοκτησία των πολιτών της περιοχής. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικών παραγόντων η αξία του οικοπέδου ξεπερνά τα 2.000.000 (δύο) εκατομμύρια ευρώ..
Παρά τις κατά καιρούς οχλήσεις ο δήμαρχος κ.Δημήτρης Καφαντάρης και η πλειοψηφία αρνούνται όχι μόνο να προχωρήσουν την διαδικασία προκειμένου να εισπράξει ο δήμος τα χρήματα αυτά που είναι πολύτιμα σε αυτή την τραγική οικονομικά περίοδο αλλά και να συζητήσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Πριν από λίγο καιρό ο κ.Καφαντάρης είχε λάβει επιστολή και μάλιστα πρωτοκολλημένη από συμβούλους της αντιπολίτευσης για να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία αποζημίωσης αλλά μέχρι και σήμερα έχει αποφύγει επιμελώς κάθε συζήτηση για το καυτό αυτό θέμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:


Το θέμα αυτό (δεν είναι το μόνο) είναι πολύ σοβαρό για τον δήμο Πύλου και την τοπική κοινωνία. Μπορεί η στήριξη της επιχείρησης να είναι αναγκαία γιατί φέρνει τουρισμό στην περιοχή, όμως δεν έχει ούτε ο δήμαρχος,ούτε κανείς άλλο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χαρίσει δημόσια έκταση.
Είναι κακούργημα μία τέτοια πράξη και είναι σίγουρο ότι αν εμπλακούν οι εισαγγελικές αρχές τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τους πάντες.
Προφανώς ο κ.Καφαντάρης θα έχει μία κάποια δικαιολογία για το θέμα αυτό.
Εχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες; Μπορεί οι προσωπικές του σχέσεις με την επιχείρηση και την οικογένεια του κ.Κωνσταντακόπουλου να είναι εξαιρετικές αλλά το ακίνητο δεν είναι δικό του να το χαρίσει.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου