PYLOS NEWS MESSINIA

Άρχισαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι 2012

Ο 12μηνος τουρισμός είναι ο μεγάλος στόχος για το Costa Navarino, σύμφωνα με το γενικό διευθυντή Γ. Χατζηιωσήφ. Το 2012 θα είναι έτος μεγάλων στόχων για τον όμιλο, με τον έναν να έχει επιτευχθεί ήδη, το δεύτερο γήπεδο γκολφ, το Navarino Bay. Η λειτουργία και των δύο γηπέδων θα φέρνει από το Φεβρουάριο και μετά, δύο αεροπλάνα την εβδομάδα με παίκτες του γκολφ στη Μεσσηνία.
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου βρήκε το Westin του Costa Navarino με πληρότητα 100% και τον κ. Χατζηιωσήφ να μας επισημαίνει «μακάρι να είχαμε κι άλλα δωμάτια».
Οι κρατήσεις δε για το καλοκαίρι του 2012 έχουν ήδη αρχίσει.
Δραστηριότητες
Κατά την ξενάγηση εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης τις προηγούμενες ημέρες στις ποικίλες καθημερινές δραστηριότητες του Costa Navarino, τα στελέχη του απέδειξαν πως πρόκειται για μια μονάδα που μπορεί να δεχτεί εκατοντάδες επισκέπτες, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές στις τιμές, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα, έστω και λίγες ώρες.
Ένα από τα σημεία που κάποιος πρέπει να επισκεφτεί, ιδιαίτερα αν έχει μικρά παιδιά, είναι το Navarino Natura Hall, το διαδραστικό περιβαλλοντικό εκθεσιακό χώρο, όπου παιδιά και γονείς μαθαίνουν για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του. Κάθε χώρος είναι ξεχωριστός, με ιδιαίτερη ακουστική και φυσικούς ήχους από κάθε τομέα.
Ήδη, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηιωσήφ, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, έχει ξεκινήσει η επίσκεψη σχολείων στο περιβαλλοντικό κέντρο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου